Гоца у сузама испричала страшну животну причу!

Гордана Гоца Лазаревић (65) проговорила је детињству и тешким данима када је, како признаје, чоколаду јела једном месечно. Мајка јој је страдала у несрећи, а онда је њен отац у кућу доводио жене од којих су неке биле грубе према деци.

Забава 13.01.2020 | 15:33
Гоца у сузама испричала страшну животну причу!

- Док нисам почела да живим самостално, намучила сам се много. Све је било сурово. Мама и тата су трбухом за крухом отишли у иностранство. Оставили су мене и брата код стрица и стрине. Онда је и стрина морала да иде да ради, па је оставила мене и брата у кући у шуми са једним неугледним човеком да нас чува. Није се пресвлачио по десет дана - почине Гоца.

- Ми смо преко недеље мазали паштетицу и маргарин на хлеб. Нисмо знали ништа друго. Док стрина не дође. Отуд и мој гастритис, који вучем од раног детињства. Морам да кажем да никада нисмо били гладни. Чоколаду смо куповали једном месечно, оно мало животињско царство - рекла је Гоца кроз сузе.

- Мама није могла да издржи без нас, била је много тужна. Једва је измолила тату да се врате. У саобраћајној несрећи при повратку је погинула. Никада више је нисам видела. Увек сам после тога имала снове да се мама враћа. Деценијама сам је призивала. То је био производ моје маште и призивања. Некада сам је препознавала, а некада не. Тата се након тога незванично женио неколико пута. То су биле неке жене које су биле грубе према нама. Када је једна од њих дошла, смислила сам средњу школу која не постоји нигде у близини да побегнем да их не гледам. Отишла сам у Београд - рекла је Гоца.

- Недостајала ми је мајчинска љубав. Када су били родитељски састанци, сама сам одлазила на исте, а онда сам гледала све оне мајке и маштала сам која би волела да буде моја мајка. Тако сам гледала и професорке и наставнице - испричала је Гоца бришући сузе.

Гоца је са 15 година отишла у Београд, а живела је код родбине своје маћехе. Они су имали сина јединца, који ју је свакодневно тукао из љубоморе.

- Он је био размажен и сваки дан ме је тукао. Није волео што сам ја ту. Једном, када ме је озбиљно ударио, вратила сам му. Тада ми је његова мама рекла да тражим другу кућу. Спаковала сам ствари у картонску кутију и пошла сам да тражим тетку. Знала сам само да ради код Лиона у неком бифеу. Једва сам је нашла. Од тог момента сам живела код тетке Раде у једној чатмари - рекла је певачица.

Гоца је испричала и како је упознала 16 година старијег композитора Милутина Поповића Захара, са којим је била у браку и са којим има сина и ћерку.

- Он је за мене био један чика-баук, али је водио бригу о мени. Гледао је шта ја радим, где спавам. Нисам знала шта се иза тога крије. То није била љубав на први поглед, али близина је учинила своје. Он је имао више икс фактора. Шармирао ме је на поезију. Био је шармантан, тај део њега и данас волим. Он је био мој први пољубац, први мушкарац, прво искуство, све прво. Мој учитељ. Од њега сам много научила - рекла је певачица за Гламур специјал.

Међутим, деведесетих је одлучила да напусти Захара и са двоје мале деце отишла је да живи у стравичним условима.

- Отишла сам са децом и све сам оставила. Отишла сам у једну незавршену кућу коју смо правили. Без струје, без телефона. То је било страшно. Без ичега. Ништа нисам имала унутра. Купила сам кревет, имала сам један телевизор и један транзистор. Било је много тешко. Плакала сам сваки дан после развода - рекла је Гоца.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

13.01.2020 21:29

Јадна зена.Бас се намуцила у зивоту.

ОДГОВОРИТЕ