Пораз Србије на Европском првенству

Србија је на старту Европског првенства доживјела тежак пораз. Бјелорусија је у Грацу славила 35:30 и тако направила сјајан старт на завршном турниру. Лоша игра у нападу, спор проток лопте и чињеница да голмани нису имали потребне одбране као и нереализовани седмерци и зицери коштали су “орлове” тешког пораза.

Остали спортови 09.01.2020 | 19:57
Пораз Србије на Европском првенству

Екипа Ненада Перуничића је само на старту била равноправан ривал и држала се до 6:6. Бјелорусија је успјела да искористи сјајне одбране свог голмана Вјачеслава Салдатсенка  и направи серију 4:0 те дође до предности 10:6. Србија се мучила у нападу гдје је промашила два седмерца и три чисте ситуације.

Мали пад у игри Бјелорусије „орлови“ су искористили у финишу првог дијела да дођу до изједначења 13:13. У тим тренуцима чинило се да могу до преокрета али су грешкама омогућили да ривал опет стекне предност.

У наставку велики пад у игри Србије. Без идеје у нападу су одиграли а Бјелорусија је на другој страни успјела да реализује своје шансе и да дође до првог тријумфа.

У побједничком тиму Артсем Каралек је постигао девет голова. Код Србије Богдан Радивојевић је постигао шест голова, док је Стеван Сретеновић додао пет а  по четири су дали Сретен Вујић и Немања Зеленовић.

Вечерас у овој групи играју Хрватска и Црна Гора.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар