Подгорица: Литија против "спорног закона"

Православни вјерници у Црној Гори молитвеним шетњама и вечерас протестују против контроверзног Закона о слободи вјероисповести.

Вијести 09.01.2020 | 18:58
Подгорица: Литија против "спорног закона"

 У Подгорици је кренула литија око 19 часова, пошто је у 18 сати одржан молебан.

Грађани су кренули у молитвену шетњу са иконама и црквеним барјацима од Саборног Храма до манастира Светог Симеона Мироточивог.

(Спутник)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мисо

09.01.2020 21:09

И треба да иде

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина

10.01.2020 00:25

свака имовина треба преч на државу којој се номоће доказат власништво.. готова прича.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

10.01.2020 03:22

Ако Црногорци поцну да се понасају као Срби водјени оном паролом гдје је један Србин ту је Србија Онда öде Београд. Салу на страну треба да поцнете схватати да је ЦГ суверена дрзава И да је не мозете укинути дектретом као ономад прије стотињак година. Црна Гора је Суверена дрзава И има законе коју ви Срби треба да поцнете да постујете без обзира слагали се Са Тим или не. Некада давно је Тито односно Срби истјерали Нијемце из Војводине И одузели сте Им огромну имовину коју су стварали годинама без икакве накнаде. Никоме од вас није ни Пало на памет да врати ту имовину а камоли да обестети те људе цак нисте ни питалу колико су ту зивјели ти људи. Прица о некој СПЦ И 800 година не пролази нигдје висе. Срби схватите како се понасате према другима тако вам се И враца. И доста висе јахања По народима Са ових простора схватите да немозете висе никога з....... т.

ОДГОВОРИТЕ