Наташа позвала бишег мужа Данила у помоћ око васпитавања ћерке Хане!

Панонска Барбика, како је многи зову, претходних неколико месеци мучи муку са усмеравањем старије ћерке Хане. Наиме, Наташа Беквалац често је причала да је њена мезимица ушла у период пубертета и да не успева да изађе на крај са њеним „мукама“.

Забава 09.01.2020 | 22:22
Наташа позвала бишег мужа Данила у помоћ око васпитавања ћерке Хане!

Управо из тог разлога је одлучила да у помоћ позове бившег супруга и Ханиног тату, Данила Икодиновића, који је са задовољством прихватио да јој помогне, открива извор „Ало!“.

- Иако Данило није толико учествовао у васпитавању ћерке Хане, већ је цело бреме пало на леђа његове бивше супруге, Наташа се никада није жалила нити о томе јавно причала. Одувек је била велика подршка бившем супругу и никада није желела да о њему ружно говори јер је ипак он отац њене прве мезимице - каже извор близак некадашњем пару и открива да су Наташа и Данило одувек били у добрим односима.

- Њих двоје одлично функционишу и ћерка никада није могла да осети да постоји тензија међу њима. Хана је углавном време проводила са Наташом, али када би Данило имао времена или када би се она ужелела оца, Наташа јој никада није забрањивала да иде код њега. Сада је њој била потребна помоћ, па је одлучила да позове бившег мужа. Хана је у пубертету, а Наташа сматра да је превише строга према њој, те да би Данило могао да јој помогне - каже извор и додаје да је Данило одмах реаговао на Наташин вапај у помоћ.

- Ната ужива док гледа Данила и Хану и одушевљена је како се он сналази са њом. За разлику од ње, он није толико оштар у разговорима са ћеркицом, па Наташа сматра да ће јој присуство оца у периоду пубертета и те како значити - каже извор.

Ову причу потврдила је и поп звезда гостујући у емисији „Међу нама”, у којој је потврдила наша сазнања.

- Хана је сада у периоду пубертета и морам признати да сам позвала Данила у помоћ, а могу вам рећи да уживам док их гледам заједно. Ја сам мало опаснија када је васпитање у питању, за разлику од Данила, који је блажи према Хани и заиста ми помаже - открила је певачица.
Наташа је у последњих неколико интервјуа говорила о томе да муку мучи са старијом ћеркицом, која је ништа не слуша.

- Хана ми помаже и лаже и муља… (смех) Ја сам мајка дванаестогодишњакиње, за неколико месеци тринаестогодишњакиње, тако да се носим са свим проблемима које носе те године - признала је тада Наташа, која је истакла да ће увек с Ханом неговати однос мајка-ћерка, а никад однос као да су другарице. 

Извор: Ало.рс Фото: Е-стоцк/принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар