Због кокица замало умро!

Енглез Адам Мартин (41) отац троје деце, замало није преминуо од тровања крви коју је изазвала кокица која му се заглавила између зуба! Он се јавио зубару након што је осетио да су му десни упаљене...

Занимљивости 08.01.2020 | 17:07
Због кокица замало умро!

Нажалост, први доктор није одмах успоставио добру дијагнозу, већ га је послао кући.

Несрећни човек је због кокице завршио у болници и имао операцију на отвореном срцу. Наиме, Адам се јавио зубару након што је осетио да су му десни упаљене, међутим на крају му је дијагностификован ендокардитис - инфекција која настаје када бактерија уђе у крвоток.

"Ипак, ја сам све време осећао да нешто озбиљно није како треба. Спавао сам много и лоше сам се осећао. Имао сам болове у ногама, и једноставно се нисам осећао добро. Убрзо су ме хоспитализовали " рекао је Адам који је преживео праву драму почетком ове године.

Након анализа, Адам је хитно завршио на операционом столу. Операција је трајала сатима, а на срећу, Британац се сада опоравља. Ипак, на једну ствар се заклео - да више никад неће јести кокице.

"Не видим други начин на који је бактерија могла да ми уђе у крвоток, осим тако. Више никад нећу јести кокице, то је сигурно" рекао је Адам Мартин.



Лекари верују да је Мартин бактерију унео кроз уста, док је покушавао да ишчачка парче кокице из изранављених десни уз помоћ разних предмета, али без успеха.

Како је рекао лекарима, кокицу је покушао да ишчачка уз помоћ поклопца за хемијску оловку, парче жице, али и ексер.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар