Овако су познати честитали Божић на друштвеним мрежама!

Бројне познате личности на својим профилима, на друштвеним мрежама, честитале су најрадоснији хришћански празник, пријатељима и пратиоцима.

Забава 08.01.2020 | 12:51
Овако су познати честитали Божић на друштвеним мрежама!

Певачица Неда Украден (69) најрадоснији хришћански празник проводи у кругу породице. Она је Божић провела у кругу најмилијих, а то су свакако њена ћерка Јелена, зет Предраг, као и унуци Неда, Александра и Душан.

Очекивано, Неда највише ужива са својим унуцима, који су јој највећа радост.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Најсрецнији Бозиц у кругу породице! ❤#недаукраден #бозиц #фамилyтиме

Објава коју дели Неда Украден (@неда.украден) дана

- У породичном окружењу, у нашем дому, прослављамо Божић, а испоштоваћемо све наше обичаје, то је сигурно - рекла је кратко Неда.

Марија Шерифовић (35) је објавила фотографију са наступа и написала следеће:

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бог никада није обецао да це зивот бити лак, Он је обецао да це ти цувати ледја. Христос се роди ?

Објава коју дели Марија Серифовиц (@серифовиц) дана

- Бог никада није обећао да це живот бити лак. Он је обећао да ће ти чувати леђа. Христос се роди! - написала је певачица на свом Инстаграму.

Лепа Брена (59) је напустила Србију за Божић. Певачица је са снајком Александром Пријовић (24) прославила Бадње вече, а онда се упутила у Дубаи, где проводи време са својом снајком и њеном мајком.

Да је заиста са својом снајком потврдила је и сама Александра на свом Инстаграм сторију. Она је објавила видео из једног шопинг центра и као локацију означила управо Дубаи.

Данијела Димитровска честитала је свима Божић са Малдива, где ужива на рајским плажама и пуни батерије за нове изазове у 2020. години.

Каја Остојић пожелела је такође срећан Божић свим фановима на Инстаграму, уз поруку: "Мир Божји, Христос се роди" и црвено срце.

- Будите здрави, срећни, праштајте, волите. Срећан Божић, Христос се роди - честитао је Жељко Јоксимовић својим фановима, а придружила му се и супруга Јована јоксимовић.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мир Божији, Христос се роди!

Објава коју дели Зељко Јоксимовиц (@ззељко) дана <тиме стyле="фонт-фамилy: Ариал,санс-сериф; фонт-сизе: 14пx; лине-хеигхт: 17пx;" датетиме="2020-01-07Т11:21:53+00:00">7. Јан 2020. у 3:21 ПСТ

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-01-08/01082020010841-2.јпг" алт="" wидтх="830" хеигхт="1388" />

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар