Злата за Божић дарује све бивше мужеве али и њихове жене!

Православни верници данас прослављају најрадоснији хришћански празник Божић. У домовима широм Србије дан се проводи у кругу породице, а празнична атмосфера је на врхунцу. Тако је и код певачице Злате Петровић, која не скрива радост што је са својим најмилијима.

Забава 07.01.2020 | 18:09
Злата за Божић дарује све  бивше мужеве али и њихове жене!

Злата нам је признала да је Божић, поред крсне славе, једини празник који она никада не ради, те да не постоји разлог због ког би се одлучила на тај потез.

- Ово је један једини празник у години који ја стварно не радим, мени су људи нудили да будем изненађење за једног дечака, има још два певача, па као и ја. Ја сам рекла "Желим вам сву срећу овог света, али ово је једини празник за који смо ми сви на окупу". Не знам шта би морало да буде да Божић не дочекамо у кругу породице. То је празник који ми је остао од детињства, радујемо се поклонима, то видим и код мојих унучића, све испоштујемо обичаје, па се деца отимају, па то је шоу програм (смех). Али ја се враћам у своје детињство на тај начин, све је упаљено, на све стране је некако тај дух празника. Дефинитивно сам ја стара баба која не одустаје од неких правила која постоје откад знам за себе. Не може шведски сто, ја уживам у томе да спремим, да не купим ништа, да све то од моје руке буде, ма то буде да паднеш у несвест. Са унукицом такође, она хоће да је ја пробудим, да умесимо чесницу, да намести парицу да она зна где је то (смех). Направи она неку своју фору, не воли да буде губитник - каже Злата и додаје да обавезно купује поклоне свима, па чак и бившим мужевима, али и њиховим новим женама:

- Стварно се радујем што смо на окупу, данима смо тражили поклоне за све, али стварно за све, Хасана, Пеју, његову жену, бабе, ма за све, нек то буде и једна лизалица, ситница, па сам ја срећна. Знам да ће се свако радовати кад добије неки поклончић - закључила је Злата.

Извор: Ало.рс Фото: Рајко Ристић/ало

 

Коментари / 0

Оставите коментар