Никола Роквић честитао Божић: Сви смо ми само људи!

Никола Роквић је на Инстаграму честитао својим фановима и пратиоцима Бадњи дан и Бадње вече, као и Божић, један од највећих хришћанских празника.

Забава 07.01.2020 | 14:07
Никола Роквић честитао Божић: Сви смо ми само људи!

- Драга браћо и сестре, желим вам мир и радост, као и највећу љубав пред долазак Богомладенца и спаситеља нашега Господа Исуса Христа - написао је Никола у својој поруци на друштвеној мрежи.

- Тешка су времена за било коју вредност. Претешко је очувати ствари које имају истину у себи, јер нам је ближа и лакше доступна безвредна, а заводљива лаж! Тако је у сваком сегменту људског деловања и бављења - наставио је.

- Сви смо свесни претешке ситуације у којој се налазе православни, не само Срби, већ и сви други народи православне вероисповести у Црној Гори, Косову и Метохији... Молим се за сав тај народ, за све друге народе који пате, за слободу, мир, разум и човечност... Јер на почетку и на крају, сви смо само људи! Будимо оно што јесмо! - поручио је на крају певач.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Драга браћо и сестре, желим вам мир и радост као и највећу ЉУБАВ пред долазак Богомладенца и спаситеља нашега Господа Исуса Христа! Тешка су времена за било коју вредност.Претешко је очувати ствари које имају истину у себи, јер нам је ближа и лакше доступна безвредна а заводљива лаж! Тако је у сваком сегменту људског деловања и бављења! Сви смо свесни претешке ситуације у којој се налазе православни, не само Срби, већ и сви други народи православне вероисповести у Црној Гори, Косову и Метохији... Молим се за сав тај народ, за све друге народе који пате, за слободу, мир, разум и човечност... Јер на почетку и на крају, сви смо само људи! Будимо оно што јесмо!

А пост схаред бy Никола Роквиц (@николароквиц) он

Извор: Телеграф.рс Фото: инстаграм 

Коментари / 0

Оставите коментар