Осијек: У несрећи страдала дјевојка и два младића

У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила рано јутрос у Осијеку погинуло је погинуло троје младих, а једна дјевојка се бори за живот.

Регион 04.01.2020 | 12:34
Осијек: У несрећи страдала дјевојка и два младића

Полиција је јутрос потврдила тек да је у несрећи страдало троје људи те да је једна особа колима хитне помоћи пребачена у КБЦ Осијек, преноси Индеx.хр.

Плави БМW у којем се налазило четверо људи је због неприлагођене брзине слетио с цесте и ударио у стабло. Од јачине ударца БМW је преполовљен, а дијелови разбијеног аутомобила расути су по ливади.  

Према неслужбеним информацијама у несрећи су погинула два младића у доби од 19 и 24 године, а погинула је и 25-годишњакиња, када су се БМW-ом враћали из ноћног изласка. 

Аутомобилом је управљао 19-годишњак.

Индеx је неслужбено дознао да се дјевојка (21) бори за живот у осјечкој болници.

"У возилу смо затекли четири млађе особе. Нажалост, само је једна женска особа иза сувозачевог сједала давала знакове живота. Особу смо извадили из аута те ју пребацили у КБЦ Осијек", рекао је заповједник осјечких ватрогасаца Перо Чеман, који је изашао на мјесто несреће.

"Сцена је била стравична обзиром да је животе изгубило троје људи, да се четврта млађа особа бори за живот. Настојимо потиснути емоције, међутим, остају трагови", додао је ватрогасни заповједник.

Чеман је потврдно одговорио на новинарско питање јесу ли морали резати аутомобил како би дошли до жртава.

"Да, хидрауличком опремом дизали смо возило. Чак нам је на руку ишло и вађење особа, све је било у кратком времену, али нажалост, особе су већ изгубиле животе", рекао је Чеман.

(Независне)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

хм

04.01.2020 12:05

кад клинци сједну у ауто од 150 коња са задњом вуцом...па поцне да се курчи пред цурицама...е родитељи јадни...не купујте дјеци мртвацке сандуке...тугааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

04.01.2020 19:33

Да...а уз то и пијани сви комплет.

Name

3xy

04.01.2020 19:45

Тузно је ово само процитати, а не бити у улози радитеља ! Не куповат младим поцетницима јака аута , пут у трагедију !

ОДГОВОРИТЕ