Данас претежно сунчано вријеме, температура до 11

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити претежно сунчано уз малу до умјерену облачност и топлије по висоравнима и на југу, уз температуру од пет до 11, на југу до 15 степени Целзијусових.

Република Српска 03.01.2020 | 08:10
Данас претежно сунчано вријеме, температура до 11

Јутарња магла по појединим котлинама и ријечним долинама мјестимично се може и дуже задржати, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана умјерено облачно, сунчано и топлије него претходних дана, нарочито по висоравнима и на југу Херцеговине, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб вјетар промјенљивог смјера, а у Херцеговини слаба до умјерена бура, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура од пет до 11, на југу до 15, а у мјестима гдје се магла буде задржавала око један степен Целзијусов.

Температура измјерена јутрос у 7.00 часова: Соколац минус 17 степени Целзијусових, Хан Пијесак и Шипово минус осам, Приједор, Сребреница, Сарајево и Зеница минус седам, Бањалука, Нови Град, Тузла, Билећа, Фоча и Рудо минус шест, Добој и Вишеград минус пет, Мркоњић Град и Рибник минус четири, Бијељина минус три, Зворник, Чемерно, Гацко и Требиње минус два, Мостар четири и Неум шест степени Целзијусових.

Снијега јутрос има на Хан Пијеску 33 центиметра, на Сокоцу осам и у Сребреници пет центиметара. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар