Слоби умро отац али он није отказао наступ за дочек!

Слоба Радановић објавио је на свом Инстаграм профилу тужну вест, да му је преминуо отац Душко. Певач је на друштвеној мрежи објавио заједничку фотографију са својим татом и написао емотивну поруку.

Забава 31.12.2019 | 17:17
Слоби умро отац али он није отказао наступ за дочек!

Нека ми те анђели чувају, најбољи мој тата. Да сам могао да бирам оца, не бих могао да изаберем бољег. Хвала ти што си ми подарио живот и што си увек био ту за мене. Био си медју најбољим душама које су икада ходале земљом. Поносан сам што си баш ти мој ОТАЦ, у правом смислу ге речи! Почивај у миру. Много те волим. Највише на свету... Недостајаћеш ми сваког дана. Твој син - написао је Слоба.

Ево и Слобине објаве:

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нека ми те андјели чувају, најбољи мој тата. Да сам могао да бирам оца, не бих могао да изаберем бољег. Хвала ти што си ми подарио живот и што си увек био ту за мене. Био си медју најбољим душама које су икада ходале земљом. Поносан сам што си баш ти мој ОТАЦ, у правом смислу ге речи! Почивај у миру. Много те волим. Највише на свету... Недостајаћеш ми сваког дана. Твој син

А пост схаред бy СЛОБА РАДАНОВИЦ (@слобарадановиц) он

Будући да Слоба има заказан наступ за дочек 2020. године, његов менаџер открио да ће Радановић ипак певати у ресторану где ће он певати са Цецом Ражнатовић.

- Није отказао наступ, певаће вечерас - рекао је кратко Слобин менаџер за Пинк.рс

Извор: Телеграф.рс/ Пинк  Фото: инстаграм принтсцрен

Коментари / 0

Оставите коментар