Девет држављана Египта удаљено са територије БиХ

Служба за послове са странцима је у уторак, након проведених мјера и радњи из своје надлежности удаљила са територије Босне и Херцегвине девет држављана Египта, преноси Анадолија.

Босна и Херцеговина 31.12.2019 | 13:33
Девет држављана Египта удаљено са територије БиХ

Из Службе за послове са странцима казали су да су наведена лица илегално боравила на територији БиХ, те су с тим у вези, предузели неопходне мјере и радње те им је изрекла мјеру протјеривања и стављања под надзор у Имиграциони центар.

С обзиром да се ради о лицима која нису посједовала идентификационе документе, Служба за послове са странцима је у сарадњи са амбасадом Египта у Сарајеву, у врло кратком периоду утврдила идентитет наведених лица, те је египатска амбасада за исте обезбједила путне листове у циљу њиховог удаљавања са територије БиХ.

У току поступка лица су изразила жељу да се врате у земљу поријекла те је проведен поступак њиховог удаљења, те су исти у уторак удаљени из БиХ, закључили су из Службе за послове са странцима.

(Анадолија)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мигранти

31.12.2019 15:00

А јој, а љдска права, ово-оно??? Сјецам се кад смо ја и супруга 1992. досли у Њемацку, Дулдунг па продузуј визу сваки мјесец, јос мјесовити брак, ма ЈЕДВА остали, а сад прелазе границе "мигранти" из ЕГИПТА и ТУНИСА, из туристицких дрзава, а заузимају мјеста правим избјеглицама из ратних подруцја

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирус

01.01.2020 08:34

ма сву ову багру укљуцујуци и ове насе балијаце за Турску .

ОДГОВОРИТЕ