Младожења усред венчања пустио снимак секса младе, али не са њим!

На друштвеним мрежама појавио се снимак који је забезекнуо све који су га видели - младожења је одлучио да се освети својој невести и то тако што је на видео биму пустио снимак њеног секса са његовим рођаком!

Занимљивости 30.12.2019 | 20:20
Младожења усред венчања пустио снимак секса младе, али не са њим!

Како преноси Дејли мејл, Интернетом су кружила три снимка. На првом се видело како младенци кроз свечану салу долазе до бине, а онда је најављено да ће бити приказани снимци из њихових живота. Међутим, уместо тога, на платну се појавио снимак младе како води љубав са младожењиним рођаком. 

Гости су били шокирани, а младенци су се посвађали, па је све резултирало тиме да га је млада ударила букетом.

И док неки верују да је све ово део маркетинга, медији преносе да је пар у вези две године, и да су се верили пре шест месеци. Младожења је наводно за аферу своје веренице сазнао након што је инсталирао надзорне камере у стану током реновирања.

Неки од извора наводе и да је девојка почела да вара момка након што је претрпела насиље од њега, али да је пристала да се уда након што је он обећао да ће да плати за стан и ауто како би се помирили.

Исти извор наводи да је млада признала аферу, као и да је рекла да су емоције између ње и младожењиног рођака букнуле када је он покушао да их помири након сукоба који су имали. Снимак је касније обрисан.

Извор: Информер.рс

Коментари / 0

Оставите коментар