Цеца не може да легализује стан у Будви

Србијанска фолк пјевачица Светлана Цеца Ражнатовић мораће још да причека да јој Општина Будва испостави рачун да легализује дивље надограђени дио стан у Бечићима који је наслиједила од покојног супруга Жељка Ражнатовића Аркана.

Забава 28.12.2019 | 19:33
Цеца не може да легализује стан у Будви

Секретаријат за урбанизама мораће прво да утврди да ли је комплекс зграда у Бечићима, изнад хотела „Сплендид“ изграђен у складу са планским документом, да упореди све урбанистичке параметре, па тек онда да размотри захтјеве који су станари доставили за легализацију, међу којима и популарна пјевачица.

Ражнатовићева је пријавила да је дивље дограђен 41 квадрат, па умјесто укњижених 72 квадрата, стан има 113 квадрата.

То пише у катастарској евиденцији Управе за некретнине, гдје је прије неколико дана на непокретност популарне пјевачице уписана забиљежба дивље градње.

“Забиљежба постојања дограђеног стамбеног простора површине 72 квадрата на другом спрату, сада у укупној површини од 113 квадрата. Дограђен без грађевинске дозволе и у цјелини на туђем земљишту“ пише у листу непокретности Ражнатовићке у који су „Вијести“ имале увид.

Пјечавица је још прошле године у јулу предала захтјеве за легализацију, а уколико стамбене зграде буду одговарале ономе што пише у плану, процедура легализације стана Ражнатовићеве биће настављена. У супротном, мораће да чека доношење Плана генералне регулације.

Иначе, стан се до прошле године у катастарској евиденцији водио на некадашњег вођу Српске добровољачке гарде.

Некрунисани краљ балканског подземља, купио је стан у Бечићима још давне 1986, а породица Ражнатовић је годинама уназад долазила на љетовање.

Ражнатовићка је и једна од кључних звијезда новогодишњег програма на тргу испред староградских бедема, који организује Туристичка организација Будве у сарадњи са Општином.

Ангажовање Цеце, која би требало да наступи 1. јануара, подигло је прашину у метрополи туризма, јер је против њенога наступа била владајућа Црногорска, чији представник у Извршном одбору ТО Будве Данило Кастратовић је јавно казао да је био прегласан. Он се противио да фолк звук одјекује староградским тргом. Пјевачица је гостујући на регионалним телевизијама казала да ће током боравка у Будви бити у своме стану у Бечићима. Спекулише се да ће Цеца за двочасовни наступ добити позамашни хонорар од 75 хиљада еура.

(Вијести)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Амандман

28.12.2019 19:01

Мило и ту умијеса прсте.

ОДГОВОРИТЕ