Младић претучен, полиција привела осумњичене

Младић М. Р. брутално је претучен у ноћи 14. на 15. децембар у Смедеревској Паланци, а од посљедица задобијених у тучи, био је и хоспитализован. Према сазнањима, полиција је истог дана када је инцидент пријављен ухапсила три особе, а неколико дана касније и четврту, због сумње да су извршили кривично дјело тешка тјелесна повреда.

Србија 27.12.2019 | 18:27
Младић претучен, полиција привела осумњичене

– Полицијској станици у Смедеревској Паланци пријављен је догађај и истог дана полиција је ухапсила и одредила задржавање тројици осумњичених, а само неколико дана касније још једном младићу. Сви су уз кривичну пријаву приведени Основном јавном тужилаштву у Великој Плани – сазнаје Блиц.

Због тежине повреда, нападнут младић је привремено хоспитализован, али је касније, према сазнањима, пуштен на кућно лијечење. 

Иначе, инцидент се догодио у једном кафићу, а за све се сазнало захваљујући двије објаве на Фејсбуку у којима је описан напад, а уз које су објелодањене и фотографије преузете са видео снимка инцидента који су забиљежиле безбједносне камере. 

Наиме, забринути корисник је одлучио да са својим пратиоцима подијели информације које има, па је тако навео да је, усљед посљедица пребијања, младић хоспитализован и да је био у тешком стању.

Према његовим ријечима, на почетку снимка се види како, кроз масу из правца WЦ, износе дечка који је већ у полусвјесном стању и који успут добија још удараца са стране.

– Како незванично сазнајем, ово дијете је добило ударац и ушло у WЦ да би се опрао и освјежио, а за њим су ушла двојица која су га измасакрирала и тако ван свијести извукла ка излазу. Мучно дијете искидано без знака снаге и животне виталности већ је био звјерски претучен – написао је забринути грађанин, па напоменуо да тај дио вјероватно није прекривен сигурносним камерама, али и сам дио снимка који се види, према његовим ријечима, довољно говори.

Он је објаснио да је јасно прикатано да и други дечко, који покушава да заштити повријеђеног, добија пар удараца и ударац флашом, али послије тога наставља нормално да хода.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар