Слоба се жени удатом женом и баш га брига!

Слоба Радановић откако је обелоданио везу са Јеленом Ђуричанин Марковић, која има двоје деце, се нашао на мети напада и претњи.

Забава 27.12.2019 | 18:50
Слоба се жени удатом женом и баш га брига!

"Шта ме брига шта ко прича! Имам девојку која је била удата и има двоје деце! Можеш мислити! Луна и Кија могу да причају шта год хоће. Подмећу ми приче како ми се комшилук смеје, како су ми родитељи забринути. Ево, ја сам управо био код својих родитеља са девојком Јеленом и моја мајка је одушевљена њом. Не смета јој што има двоје деце. А зашто би то уопште некоме и сметало?

"Нити видим да би ико требало да се стиди што има децу. Па, нису њена деца тумори на мозгу, па да их се стидим. Деца су нешто најлепше на свету! Јелена је имала мужа, а сада се развела. Видим и шта се све ставља у уста том човеку, али није он баш рекао тако као што се пише. Човек је рекао да ме зна, што је тачно, да зна да се Јелена и ја дружимо, да нема ништа против, али да не зна баш у каквом смо тачно односу", рекао је Слоба за Свет а преносе медији.

"Такође, пошто смо ми објавили да смо у вези, рекао је да му не смета то што је Јелена са мном. Мислим, знао је све време да смо блиски и да смо ишли у Русију заједно. Јелена је била удата, а сада је разведена! Одскора смо у вези. Док се није развела нисмо били заједно. Тачно је да сам тражио да поједини медији бришу наше заједничке слике и са другим људима, јер не бих да се са њима провлачим по новинама. Једноставно, нећу да ме са сваким повезују. Видели сте да не кријем Јелену, јер да је кријем, не бих је водио на јавна места", каже Слоба, а на питање да ли је тачно да због Јелене добија претње.

"Добијао сам стравичне претње - да ће ми извадити очи, да ће ме убити. Што је најжалосније, претње су мојим родитељима стизале на кућну адресу написмено. То су радили болесни људи, фанови Луне и Кије. Претили су ми и уцењивали ме те да се помирим са Луном, те да се помирим с Кијом. Тога више нема, полако се смирује ситуација. Више не добијам претње, само прозивке. Као, срамота је, цео свет ми се смеје, шта ће ми девојка са двоје деце и пропалим браком.

На информацију да га је сада и Луна јавно прозвала због Јелене, Слоба каже:

"Може да ме прозива и да ми се смеје само полусвет. Нормалан свет и нормални људи се не смеју. Живим свој живот и гледам своја посла. Трачеви и разне приче ме не занимају. Тренутно сам срећан и то ми је једино битно. И желим свима да буду срећни, бар упола колико сам ја сада", завршава Слоба.

Извор:Курир/Свет.рс Фото: Дамир Дервишагић/папараззолов

Коментари / 0

Оставите коментар