Меланију није брига шта други мисле о њој

Откако је постала прва дама САД-а, Меланиа Трамп константно је под лупом јавности, што због својих модних одабира, то и због односа са супругом, предсједником Доналдом Трампом... Меланију, открива Беннетт, није брига шта било ко мисли о њој.

Забава 26.12.2019 | 07:41
Меланију није брига шта други мисле о њој

ивот Меланије Трамп строго је чувана тајна и мало људи зна каква је заправо америчка прва дама. Репортека ЦНН-а, која је с њом радила три године, у неауторизираној биографији открила је да је Меланиа поприлично самостална, да не спава у истој соби са супругом, те да јој однос са његовом кћери и није најбољи.

Откако је постала прва дама САД-а, Меланиа Трамп константно је под лупом јавности, што због својих модних одабира, то и због односа са супругом, предсједником Доналдом Трампом који, по писањима медија, али и Меланијиним суптилним порукама, није баш бајан.

Но, колико год мислили да знамо о животу прве даме, пуно тога остаје скривено, а само мали број људи зна како изгледа њезина свакодневица.

Ако неко може дати увид у то каква је заправо прва дама, то је ЦНН-ова репортерка из Бијеле куће Кате Беннетт. За Меланију је радила три године, а издала је и неауторизирану биографију "Фрее, Меланиа: Тхе Унаутхоризед Биограпхy" у којој је открила детаље о Меланији који се до сада нису знали. Беннетт је ове седмице проширила свој поглед на живот америчке прве даме у интервјуу за Тхе Цут.

Како је Беннетт открила, Бијела кућа је у почетку сарађивала на књизи, да би касније све негирала када је књига већ била објављена, а у њој се налазе одговори на питања која добива даноноћно: "Каква је Меланиа? Што ради цијели дан?" и слично. И ако сте мислили да прва дама по цијели дан размишља о томе што ће обући, нисте у праву

Меланиа, казала је Беннетт, свакодневно одржавање Бијеле куће схваћа као сваки други посао; ради попис гостију за сљедећи свечани ручак или украшава кућу божићним украсима, баш попут сваке ситуиране кућанице. "Јер она то и јест - богата жена која вријеме проводи у једном од своја три дома", објаснила је репортерка, додавши: "По глави јој се мотају мисли попут "Ајме, већ је август, морамо почети размишљати о декорацији стола за Дан захвалности." То је за њу озбиљан посао".

Књига, која се ослања на именоване и неименоване изворе, сугерисе да Трамп има пуно више контроле над својим животом него што се мислило. "Не само да Меланиа има моћ и утјецај на предсједника, већ је има више него ико у Бијелој кући. Мислим да је она најслободнија жена у Трамповом свијету, ако не и најслободнија прва дама икад", напоменула је Беннетт.

Што се тиче контроверзне јакне с натписом 'Мене није брига, а вас?', коју је Меланиа носила тијеком посјета дјеци мигрантима на америчко-мексичкој, та порука је била упућена Доналдовој кћери Иванки Трамп, а не политичка порука.

Прва дама била је љута на "прву кћер" јер је Иванка преузела све заслуге за "ублажавање" Трампове политике према имигрантима, особито дјеци, а заправо је то била Меланиа, која је поруку послала одјенувши јакну бренда који иначе Иванка воли носити...

Меланију, открива Беннетт, није брига шта било ко мисли о њој. "Било да људи претпостављају да је судионица у Трамповим акцијама и подржава његове ставове или остаје с њим у браку јер је традиционална, није јој важно", казала је репортерка која је открила и да Трампови у Бијелој кући спавају у одвојеним собама.

Меланиа спава на трећем спрати, док је Доналд у главној спаваћој соби у приземљу. Ауторица биографије каже како је упрао у томе тајна њиховог дугогодишњег брака.

"Трамп с бивше двије жене није имао одвојене собе и вриједи примијетити да нити једна од њих није толико потрајала" - каже Беннетт. Предсједнички је пар 14 година у браку, али одвојене собе тешко да су рецепт за успјех, већ се нагађа како не спавају заједно због његових небројених прељуба.

Беннетт је морала пазити што тачно пише о Меланији како не би угрозила однос прве даме с њезиним људима од повјерења којих нема пуно. "Знам пуно сочних детаља о Меланији које би биле одличне за књигу, али нисам жељела уништити нечији живот или пријатељство.

Меланиа би тачно знала ко ми је шта рекао. Није баш сретна око књиге, али знала сам да неће бити. Ипак, сматрам да сам је приказала на фер начин", закључила је Беннетт.

(Агенције)

(Фофо: Геттy)

  •  

 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

26.12.2019 07:42

А ШТА ГОСПОЂА МИСЛИ ДА ЈЕ НЕКОМЕ ИНТЕРЕСАНТНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

26.12.2019 07:45

Меланија, овај твој је залутао међу људе. А ти види гдје си?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

26.12.2019 07:49

Живот скупих спонзоруша.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лажу нас

26.12.2019 08:22

трампова кћер, све је лаж

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

26.12.2019 08:38

поносна србкиња је у праву није трацара и да води тудји зивот а свој хлеб да једе то раде луде и зене харема

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре бијељуна

26.12.2019 11:09

Откуд сад меланија “србкиња”? Па има ли ико кога ви митомани нећете прогласити “србкињом”? Болесници...