Иван Милинковић новим спотом представио пиродне љепоте Србије!

Иван Милинковић, како показују реакције публике на ,,терену“, одушевљава својим новим самосталним песмама. После три музички разноврсне нумере, које је публика више него одлично прихватила, публици ових дана представља две нумере у којима негује традицију, квалитет и изворне вредности.

Забава 25.12.2019 | 21:22
Иван Милинковић новим спотом представио пиродне љепоте Србије!

Песма ,,Наговара соко развигора“, поред веома необичног назива, кроз екранизацију доноси дивне пејзаже са Таре, подсећа на изворну песму, чува традицију. Музику за ову нумеру урадио је Драган Николић, на текст Ивана Караклића, док је за аранжман задужен Предраг  Стојковић.

,,Имам песму по садржају и типу врло ретку , мислим да је јединствена, у сваком смислу . Желео сам да у мом новом репертоару имам песму која садржајем и стилски подсећа на изворну,  али која је обрађена аранжмански тако да може да буде врло референтна као песма, квалитетом и звуком и која би се радо слушала и ван граница наше земље . Пошто је љубав као тема увек присутна, овде се она метафорички описује кроз однос сокола и његове брезе, тако да соко моли ветар развигорац да му помогне како би његова бреза после зиме промрзла поново олистала и заблистала у пуном сјају и која би га примила међу своје гране да одмара од летова који су импресивни и високи ! Из тог разлога сам изабрао лепотицу Тару, која нуди своју лепоту, која се сама слика и намеће ! У уметничком смислу је то персонификација љубави младића и девојке ! Како год ко тумачио,  мислим да смо урадили добар посао овом нумером и да ће трајати ! На крају , публика ће рећи своје”, додао је Милинковић у званичном саопштењу за медије поводом нове нумере.

За пар дана,  у потпуно новом руху, биће представљена и македонска изворна песма ,, Јано мори“, коју ће публика имати прилике да чује у недељу 29.децембра.

(БН ТВ)

Коментари / 0

Оставите коментар