Рускиња осам година није обријала длаке!

Забављачица Цатхерин Хендрицкс (28) из Русије испричала је да је почела да се депилира још као дванаестоодишња дјевојчица јер се ужасно стидјела својих длачица, а онда је, осам година касније, закључила да је то Сизифов посао.

Занимљивости 25.12.2019 | 16:23
Рускиња осам година није обријала длаке!

Хендрицс је 2011. године одбацила бријаче и пригрлила природан изглед. Сада се осјећа слободније него икад, а није поклекнула чак ни на дан сопственог вјенчања. Њена мајка се на почетку противила и своју кћерку називала “одвратном”, али након седам година помирила се с њеним избором.

Цатхерину су због длачица задиркивали бројни људи, укључујући странце на улици, који су је називали “ружном чудакињом”, али она се с временом научила носити с критикама на начин да их сада једноставно игнорише.

Рускиња се похвалила да је и на свом вјенчању била длакава. Њен супруг, како каже, није љубитељ женских длачица, али је своју вољену ипак прихватио такву каква јесте и прихватио њену одлуку. Током свих ових година, Хендрицкс је закључила да длачице на женском тијелу више сметају женама него мушкарцима.

Њен циљ је да покаже женама да имају право да изгледају онако како оне желе, без притиска од онога што друштво сматра лијепим.

- Ако мене питате, длачице на пазуху изгледају скроз невино, а дуже длачице на тијелу меке су и пријатне на додир - изјавила је Цатхерин.

“Није ми било нимало лако да пуштам длачице. Јако ме гребало и кожа ми је била изиритирана када су тек почеле да расту након посљедње депилације, али је то брзо прошло. Прво сам пустила длачице на интимном подручју, затим на пазусима, а онда и на ногама. Било ме срамота па сам постепено одбацивала бријач. Ипак, за само неколико мјесеци, постала сам очигледно длакава жена - признала је.

Каже да јој је најтеже падало критизирање њене мајке и очуха, који су јој се смијали и сматрали да је то само пролазна фаза. “Био је то најгори дио; када чујете такве ријечи од својих вољених, то је попут метка у срце. Мами је требало пуних седам година да ме прихвати такву. Сада ме подржава и говори ми да не слушам никога осим себе”, казала је Хендрицкс.

Иако сада људи око ње имају више разумијевања за њен поглед на женску љепоту, Катрина признаје да се у прошлости сусретала са заиста грозним коментарима. “Чула сам да ме људи називају чудовиштем, лудом феминисткињом и ружном чудакињом. Неки се уопште нису либили да ми кажу у лице да изгледам очајно. Када бих дошла кући, плакала сам због немоћи”, присјетила се.

Највише ју је бринуло како ће на њене длачице реаговати момци с којима је излазила, али се на њено изненађење, баш ниједан се није жалио.

“Ако фрајер жели да буде интиман с вама, длачице су посљедња ствар о којој ће размишљати”, увјерава ова Рускиња.

Објашњавајући своју одлуку да покаже свијету своје природно тијело, Хендрицкс је закључила: “Овде се заправо не ради о длачицама, него о праву на избор, о могућности да будете шта год желите и изгледате како желите, а не да прикривате своја осјећања и ставове.”

Извор: Блицнеwс.ба

Коментари / 0

Оставите коментар