Ана добила телевизијску понуду која се не одбија!

Ана Севић наводно има могућност да се врати водитељском послу каже извор близак Хепи продукцији.

Забава 24.12.2019 | 17:17
Ана добила телевизијску понуду која се не одбија!

Наиме, ова телевизија је заинтересована да певачица постане њихово лице, али није реч о ријалитију, већ о некој озбиљнијој забавној емисији.

- Ана је посао водитеља одлично обављала док је водила "Звезде Гранда" и емисију "Неки нови клинци", па су челници ТВ Хепи, дошли на идеју, да јој ускоро понуде да преузме један нови формат у овој кући. Она је довољно позната и атрактивна, а пошто јој је посао певачице утихнуо, и нема наступе, верују да би можда прихватила овај ангажман, јер би могла да постигне - каже извор.

С обзиром на то да је Севићка почетком године објавила песму "Делиријум", због сарадње са Бубом и Џалом, песма има више од 6 милиона прегледа на Јутјубу за скоро годину дана. Међутим, ако се погледа ова мрежа, певачицине песме броје до два милиона прегледа, попут "Ламборџинија". Ни то што је снимила песму са тадашњим супругом Дарком Лазићем, није јој била одскочна даска. Али је зато увек добијала честитке за њен водитељски посао па јој у биографији и пише да је водитељка/певачица.

- На Хепију су врло загрејани за идеју да се она придружи њиховом тиму. Сматрају да је Ана баш добра у томе, и да јој тај посао боље иде. Пројекат је примамљив, па се надају да неће одбити ангажман - закључује извор.

Извор: Ало.рс Фото: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар