Температура данас од 7 до 12 степени

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити сунчано и вјетровито, са малом облачношћу, а у источним планинским предјелима мјестимичним провијавањем снијега.

Босна и Херцеговина 24.12.2019 | 08:10
Температура данас од 7 до 12 степени

Јутро је умјерено до претежно облачно и без падавина, на југу Херцеговине уз малу облачност, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура од седам до 12, на југу степен два виша, а на планинама од минус један до два степена Целзијусова.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, прије подне са јаким ударима сјеверни и сјеверозападни, а у вечерњим сатима у скретању на југозападни, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура у 7.00 часова: Бјелашница минус шест, Хан Пијесак и Чемерно минус један, Нови Град, Бихаћ и Сански Мост нула, Приједор, Бугојно и Иван седло један, Калиновик, Мркоњић Град, Соколац и Шипово два, Бањалука и Невесиње три, Гацко и Србац четири, Градишка пет, Вишеград, Зеница, Сребреница и Рудо шест, Билећа и Тузла седам, Бијељина и Фоча осам, Добој и Требиње девет, Мостар и Неум 12 степени Целзијусових. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар