Позната глумица открила: Лула је умрла од туге за Батом!

Супруга легендарног глумца Велимира Бате Живојиновића, Лула Живојиновић преминула је у петак увече у Београду, а њени најближи пријатељи верују да су супружници сада заједно, на неком лепшем месту.

Забава 23.12.2019 | 22:20
Позната глумица открила: Лула је умрла од туге за Батом!

Лулина кума, глумица Радмила Живковић каже да је удовица Велимира Бате Живојиновића, Јулијана, много патила после његове смрти 2016. године и да више није могла да живи без њега.

- Бата је био Лулин живот, као и њихова деца и унуци. Били су фантастично усклађен пар, како у љубави, тако и у раду. Страшно је патила, чуди ме да је и оволико издржала без њега - започиње причу Радмила, коју је Лула венчала и крстила њену ћерку Бојану. Глумица открива како је највећа љубав легендарног глумца покушавала да преболи смрт човека са којим је била 56 година у браку.

- Лула је била била весела особа, која је све прихватала са осмехом. Тако је било и после Батиног одласка. Трудила се да делује ведро и насмејано, а само она зна како се осећала. До последњег дана јој је било тешко, али никоме није хтела то да покаже. Након што је он преминуо, сви они који су до тада били уз Лулу одједном су нестали. Моја кума је увек била лепак за паметњаковиће, који ти окрену леђа чим кола крену низбрдо. Било је превише лажних пријатеља око ње. Наравно, то није случај са мном и Лулом, ми смо се волеле без икакве користи - прича Живковићева.

Радмила каже да је данас мало љубави као што је била Лулина и Батина.

- Лула је била јунакиња, она је Бати била и жена и пријатељ и секретарица и менаџер... Била је глава једне пристојне породице, све је држала под контролом. У исто време и снажна и крхка. Бата је то обожавао код ње. Нема више таквих љубави, али ако је за утеху, њих двоје су опет сада заједно - уверена је глумица.

- Са њом је сагласна и њена колегиница Горица Поповић, која не може да сакрије тугу због Лулиног одласка.

- Лула је била дивна жена, а она и Бата имали су брак за пример. Отишла је за Батом, није више могла без њега, јер су њих двоје имали вишегодишњу љубав и јаку везу - каже Горица.

Бата Живојиновић је често говорио да је захваљујући супрузи Лули постао то што јесте.

- То што јесам дугујем њој. Она ме је одржала и никад се нисам заљубио у другу жену - изјавио је Бата својевремено.

Извор: Ало.рс Фото: yоутубе/ принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар