После Лепе Брене, по овој певачици праве лутку!

Једина јавна личност са ових простора која има лутку са својим ликом, а која неодољиво подсећа на чувену Барбику је Лепа Брена. Но, како “Сцена” сазнаје, конкуренцију ће јој сада правити и Миа Борисављевић.

Забава 23.12.2019 | 14:05
После Лепе Брене, по овој певачици праве лутку!

Наиме, фабрика на северу Немачке контактирала је певачицу како би је обавестила да жели да направи лутку са њеним ликом и тражила дозволу да то уради, што је Миу посебно обрадовало.

 Када су је путем Инстаграма контактирали из креативног тима ове фабрике која је специјализована за прављење лутака, Миа у почетку није могла да верује. Мислила је да је нека шала. Како би се уверила да је реч о заиста озбиљном подухвату, Миа им је тражила да јој пошаљу званични мејл са свим подацима. У мејлу је било написано да су је контактирали видевши њене фотографије на Инстаграму, где су одушевљени њеним физичким изгледом, посебно облинама које је красе - каже наш извор упућен у целу причу.

Како сазнајемо, челници ове фабрике су тражили да Миа потпише предуговор око реализације пројекта, те да дође код њих како би се договорили око детаља. Међутим, како је певачица сада заузета око новог албума “Једна ја” која излази за неколико дана, она је све то ставила на чекање за следећу годину:

- Мији баш ласка што су је контактирали јер свака девојчица као мала је маштала да има лутку са својим ликом. Посебно би сада била срећна да се то реализије, с обзиром на то да има ћерку Ему, која би имала прилике да се игра са лутком са ликом своје маме. Но, како је заузета око промоције албума, али и честих наступа који су згуснути, Миа је морала да каже Немцима да ће их посетити на пролеће, када ће имати више слободних дана и моћи да се посвети том пројекту. Креативни тим фабрике се сложио са Мијином молбом, па ће до тада бити у конткату са њом у случају да певачица има неке предлоге како би лутка са њеним ликом могла да изгледа.

Позвали смо Миу, која је у први мах била изненађења нашим сазнајем и није смела да детаљише око овог пројекта с обзиром на то да се све држи у тајности.

- Често добијам похвале на рачун свог изгледа, што свакој жени посебно ласка. Пошто још није реализовано ништа у вези с тим пословним подухватом, за сада не бих коментарисала. Да је лепа идеја, свакако јесте - каже Миа.

Извор: Блиц/Ало.рс Фото:Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

омг

23.12.2019 17:38

Низаста

ОДГОВОРИТЕ