Аца објаснио спорну фотографију која се шири друштвеним мережама!

У недељу, касно увече, неко је масовно почео да шири фотографију Аце Лукаса (51) на којој се види како лежи на угаоној гарнитури, а на сточићу испред њега налази се бели прах.

Забава 23.12.2019 | 12:32
Аца објаснио спорну фотографију која се шири друштвеним мережама!

Спорну фотографију послали смо Аци са питањем за коментар, који нам је одмах без размишљања дао.

- Шта је спорно на слици? Што не зовете полицију, за високотехнолошки криминал, зашто и како ми неко краде моје приватне слике? Наравно да је моја слика. Види, дрогу никад нећете видети код мене на слици, јер дроге нема. Нећу да се правдам никоме, не инетерсује ме. Шта су ме напали сви, ко ајкула лађу?! Напали су ме због моје приватне слике, где могу да сликам шта хоћу! Нека лизну слику, да провере да л' је дрога! - каже Аца.

- То је моја слика, заје*авали смо се, слали смо ми другари једни другима. Неко је ту слику мазнуо од некога и пустио. Само не могу да провалим ко је, али нема везе. На слици није ништа спорно, нема дроге, оно ти је шећер у праху.

- Зар стварно мислите да бих се сликао са дрогом и да бих пустио некога да ме слика са дрогом?! Имам 50 година, 30 година искуства са тим, и никад у животу ме нико није сликао. Зар мислите да ћу сад правити будалу од себе? Мало је нелогично. Лежим на кревету и гледам у телефон, ништа. Потпуна будалаштина - објаснио је Лукас за Телеграф ЈЕТСЕТ.

Извор: Телеграф.рс Фото: приватна архива

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Маими

23.12.2019 14:22

Ма ја гдје би ти то... Чуј шећер у праху хахххх. Добра ова шупља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

23.12.2019 21:01

Аца краљ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

24.12.2019 09:11

"30 година искуства са тим"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данијел

24.12.2019 18:12

Ацо дај мало сецера цисто да засладим

ОДГОВОРИТЕ