Брука: Фудбалер напао болесног Михајловића

Медел је ушао у сукоб са фудбалером Лећеа, након чега се умешао Михајловић који је покушао да смири свог фудбалера, међутим, тек онда је настао хаос. Медел се окренуо ка свом тренеру и право ниоткуда почео је да га вређа, након чега је настао озбиљан вербални сукоб.

Фудбал 22.12.2019 | 18:27
Брука: Фудбалер напао болесног Михајловића

Фудбалери Болоње су после још једне сјајне партије савладали на гостовању екипу Лећеа са 3:2 (1:0) и тако ову календарску годину окончали као осми тим на табели серије А.

Меч је међутим остао у сенци инцидента који се догодио пред крај првог полувремена када је фудбалер Болоње Гари Медел вербално напао српског стручњака Синишу Михајловића. 

Медел је ушао у сукоб са фудбалером Лећеа, након чега се умешао Михајловић који је покушао да смири свог фудбалера, међутим, тек онда је настао хаос. Медел се окренуо ка свом тренеру и право ниоткуда почео је да га вређа, након чега је настао озбиљан вербални сукоб. Срећом, све се брзо смирило када су се умешали остали саиграчи који су смирили Михајловића и Медела. 

Подсетимо, Синиша је нарушеног здравственог стања и тек пре неколико дана окончао је трећи део хемотерапија у лечењу од леукемије. Пре само два дана Михајловић је посетио Београд где је на годишњицу ФСС примио награду за најбољег тренера 2019. године. 

Иначе, Болоња је повела у 43. минуту голом Рикарда Орсолинија, а предност је удвостручио Роберто Соријано у 56. минуту. Трећи гол постигао је Орсолино у 66. минуту, својим другим голом на мечу. После тога два гола за домаће постигли су Кума Бабакар у 85. минуту и Дијего Фаријас у првом минуту надокнаде времена.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар