Црвена звезда продала играча Манчестер ситију

Каса ФК Црвена звезда требало би да буде додатно пунија послије најновијег трансфера и то на релацији клуб са “Маракане” – шампион Премијер лиге.

Фудбал 21.12.2019 | 11:07
Црвена звезда продала играча Манчестер ситију

Наиме, како јавља “Спортски журнал”, црвено-бели су Манчестер ситију продали Милоша Пантовића, једног од најбољх чланова омладинске селекције српског првака.

Овај 17-годишњак је био одличан у првом делу Лиге шампиона за играче до 19 година старости, био је стрелац гола за побједу над Олимпијакосом (2:1) а на домаћој сцени је у 20 првенствених наступа дао девет погодака и забележио двије асистенције.

Детаљи уговора између Звезде и Ситија нису познати јавности, а “Журнал” подсећа да су претходно “грађани” на “Маракани” купили браћу Илић, Луку и Ивана, који су имали нешто веће искуство у игрању у првом тиму (Пантовић је наступио само једном за сениоре, у Купу Србије против Трепче)

Пантовић је рођен 2002. године и први је играч из те генерације који је дебитовао за први тим шампиона Србије, а првак Премијер лиге је раније ове јесени договорио и трансфер Слободана Тедића из Чукаричког.

(Српскинфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јово

21.12.2019 10:25

Само

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган Пикси Стојковиц

21.12.2019 16:04

Туга...

ОДГОВОРИТЕ