Лепа Брена покреће нов бизнис!

Ле­па Бре­на од про­да­је „Гранд про­ду­к­ци­је“ за­ра­ди­ла је ви­ше од 15 ми­лио­на евра, али но­вац не­ће ста­ви­ти у не­ку бан­ку, не­го уло­жи­ти у но­ви биз­нис и са су­пру­гом Бо­бом Жи­во­ји­но­ви­ћем пра­виће ви­но, јед­ну вр­сту ро­зеа, бо­је ло­со­са, ко­је је, пре­ма ње­ним ре­чи­ма, ви­ше на­ме­ње­но же­на­ма.

Забава 20.12.2019 | 13:37
Лепа Брена покреће нов бизнис!

- Чу­ли сте у пред­ста­ви о ме­ни у Би­те­фу да по­кре­ћем сво­је ви­но. Ме­ђу­тим, ја сам још да­ле­ке 1986. има­ла сво­је ви­но „ле­па бре­на“, ко­је смо ра­ди­ли са Си­ће­вом. Да­нас сам за­хва­љу­ју­ћи су­пру­гу по­кре­ну­ла но­ву ли­ни­ју и на­да­мо се да ће се до­па­сти да­ма­ма - от­кри­ла је Бре­на.

Биз­нис око ви­на, ка­ко са­зна­је­мо, во­ди­ће Бо­ба и Фи­лип Жи­во­ји­но­вић. За Аме­ри­ку про­мо­ци­ју ће ра­ди­ти Фи­лип, а Бо­ба за Хо­н­г­ко­нг, а ци­љ је осво­ји­ти ки­не­ско тр­жи­ште.

Пе­ва­чи­ца ка­же да је у биз­ни­су вео­ма опре­зна и да не во­ли о сво­јим иде­ја­ма да при­ча уна­пред.

- Ме­ни се пу­но то­га де­ша­ва­ло, а ме­ди­ји стал­но тра­же да ка­жем не­што но­во. Ко­н­це­рт у За­гре­бу био је вео­ма успе­шан, као и пред­ста­ва ко­ју су ми по­све­ти­ли у Би­те­фу. Не же­лим да пре­ста­нем да ра­дим и хо­ћу да бу­дем ко­ри­сна сво­јим при­ја­те­љи­ма и по­ро­ди­ци. Не­ћу са­мо да бу­дем ма­ј­ка и ку­ва­ри­ца - искре­на је јед­на од на­ј­ве­ћих зве­зда на Ба­л­ка­ну.

Она на на­па­де по­је­ди­них хр­ват­ских ге­не­ра­ла да јој ни­је ме­сто у За­гре­бу, од­го­ва­ра с осме­хом:

- Ме­ни да ни­је та­мо ме­сто, не бих има­ла два ко­н­це­р­та. Хр­ват­ска ме је изне­дри­ла, а до­шла сам та­мо с по­ру­ком ми­ра. Ово је 21. век и ми тре­ба да бу­де­мо па­ме­т­ни, му­дри и то­ле­ран­т­ни. Сти­гла сам са еки­пом од 120 љу­ди да по­ка­жем шта сам ра­ди­ла ових 40 го­ди­на. Ни­сам ма­ха­ла ни­ка­квим ју­го­сло­ве­н­ским за­ста­ва­ма. Исти ко­н­це­рт је одр­жан у Бео­гра­ду и ре­при­за је би­ла у За­гре­бу. На мо­јој за­ста­ви пи­шу ини­ци­ја­ли „Л. Б.“ и „Ха­ј­де да се во­ли­мо“. Не ба­вим се по­ли­ти­ком, већ са­мо сво­јим по­слом - за­кљу­чи­ла је Бре­на раз­го­вор с но­ви­на­ри­ма на­кон пре­ми­је­ре пред­ста­ве „Ле­па Бре­на про­џе­кт“.

Извор: Ало.рс  Фото: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар