Душко Вујошевић поново у Партизану?

Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић одговарао је на питања навијача.

Кошарка 19.12.2019 | 18:09
Душко Вујошевић поново у Партизану?

Традиционално први човек црно-белих једном месечно одговара на 10 најинтересантнијих питања навијача у вези са радом клуба и актуелним темама.

Једно од питања односило се на евентуални повратак Душка Вујошевића у клуб, односно да ли председник црно-белих "сме да позове или нађе место Душку Вујошевићу у клубу".

"Са Душком ВУјошевићем сам у сталном комуникацији. На његов позив смо отишли на турнир у Клужу. Душко Вујошевић увек може да сврати у Партизан и попије кафу јер је део Партизана. Глупо је говорити о томе да ли је Душко Вујошевић заслужан у Партизану. То није уопште тема, али то су питања и на неки начин критике оних који критикују Партизан са питањем, зашто Душко Вујошевић нема нешто у Партизану.

Душко Вујошевић сада има неко друго радно место и има своје личне проблеме које мора да решава. Сада на позицијама тренера, спортског директора и на осталим функцијама седе неки други људи и раде свој посао. Да ли ћемо сарађивати у будућности или нећемо, то зависи и од њега и од нас.

Врата су сваком отворена у Партизану. Партизан није само мој, већ свих навијача Партизана. Партизан је и Партизан Душка Вујошевића", рекао је Мијаиловић у интервјуу за ТВ КК Партизан.

(Курир спорт)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ален

20.12.2019 06:32

Дуле је заслузио да увјек буде дио Партизана, инаце навијам за Звезду али Дуле је врхунски у сваком смислу???

ОДГОВОРИТЕ