Драгана проговорила о непријатностима током снимања емисија!

Традиционално снимање новогодишњег програма једне телевизије обележило је незапамћено интересовање медија, рекордан број звезда естраде, међу њима и Драгана Мирковић која је заблистала у плавој мини хаљини, која јој је истакла све атрибуте.

Забава 19.12.2019 | 20:21
Драгана проговорила о непријатностима током снимања емисија!

Драгана је стала пред објективе и поделила са нама празничну еуфорију у којој ужива, колико јој је времена требало да се спреми за Новогодишњи програм али се дотакла и теме њене колегинице Наде Топчагић која је недавно на новогодишњем снимању доживела велику непријатност.

Наиме, она као фолк певачица дугог стажа је гостовала на једној телевизији, где је отпевала само једну строфу песме, а њене млађе колегинице су имале широке репертоаре.

- Нисам чула за то, не знам шта се ту издешавало можда је дошло до неке грешке и неког неспоразума. Мени се никада није десило да ме не испоштују, и сигурно је дошло до неке грешке. Нада Топчагић је жена која толико година пева, има пуно хитова, не верујем да би неко то намерно урадио. Да ли ја вама смем да кажем шта су мени урадили. Јавили су ми пре пар дана, посебно моја драга Милица да дођем на снимање новогодишњег програма, они се много брже организују јер су ту нон-стоп, мени треба доста времена, али убацила сам у брзину, кренула да се организујем и успела сам да дођем. Што се тиче празничне еуфорије, радујем се све док људи осећају еуфорију, добру енергију и све док нам празници доносе радост ми смо позитивни људи.

Извор: Република.рс Фото: Јозо Пхотограпхy

Коментари / 0

Оставите коментар