Митар Мирић се напио па направио хаварију у апартману!

Митар Мирић толико се напио после једног концерта у Аустралији да је у апартману направио хаос и русвај. Према речима Курировог извора, он је тупим предметом направио рупу у телевизору, у коју је потом сипао две литре газираног сока, што је изазвало хаварију у целој просторији.

Забава 19.12.2019 | 15:17
Митар Мирић се напио па направио хаварију у апартману!

Овај догађај одиграо се пре неколико година док је Мирић још конзумирао алкохол готово свакодневно. Дешавало се често да направи испаде, о чему се раније писало, али ипак је овакав инцидент незапамћен. - Митар је у то време умео да буде веома неодговоран. Тада, на тој аустралијској турнеји, толико је задавао главобоље организатору да је човек хтео да прекине сарадњу и откаже све концерте иако су карте биле распродате - прича  извор близак певачу.

Сутрадан, певач је позвао свог сарадника и обавестио га да у стану не ради телевизор. - Човек је отишао да види о чему је реч, а кад је ушао у апартман, доживео је шок! Он је, ко зна чиме, направио огромну рупу са горње стране телевизора и још сипао два литра сока у рупу. Па је сок прошао на под и направио читав карамбол. У соби где је спавао биле су и угашене цигарете на тепиху, цео стан је био урнисан. Организатор је почео да виче на Митра, а он се правдао како се ничега не сећа, па се онда извињавао. Тад су се договорили да више не сме ни кап алкохола до краја турнеје да окуси, иначе ће раскинути уговор, због чега би морао да плати пенале. Е, то га је опаметило, па више није пио. Убрзо је потпуно оставио алкохол и, колико видим, сад је други човек - додао је наш саговорник и додао:

- Једном је сео на крај бине и усред концерта почео да разговара с неким телефоном тако да су сви у сали могли да чују о чему говори. Организатор га је свукао са сцене и одвукао у апартман, а концерт јр прекинут - завршава Куриров извор.

Митра смо више пута позивали, али се он није јављао.

Извор: Курир.рс Фото: Драган Кадић

Коментари / 0

Оставите коментар