Састанак Милојевића и управе завршен без рјешења

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић у уторак је имао састанак са члановима управе тог клуба Звезданом Терзићем и Митром Мркелом, који је завршен без коначне одлуке.

Фудбал 18.12.2019 | 14:32
Састанак Милојевића и управе завршен без рјешења

Упркос томе што се очекивало да се на састанку одмах одлучи о статусу тренера црвено-бијелих, то се није десило, па ће се преговори наставити за пар дана. Очекује се да коначна одлука буде донијета до краја ове седмице.

Милојевић жели да оде из клуба јер је незадовољан негативном атмосфером која се створила око клуба послије убједљивих пораза од Тотенхема и Бајерна у Лиги шампиона и сматра да су му пребрзо заборављени добри резултати које је постигао.

Пред њим су три опције: да остане у клубу до краја уговора који му истиче на крају сезоне, да продужи сарадњу на годину или двије што му нуди челници клуба или да споразумно раскине уговор.

Уколико се одлучи за трећу опцију управа Звезде би морала да има већ спремну замјену за Милојевића јер иако је тек завршен јесењи дио првенства, за 20-так дана већ почињу припреме за прољећни дио сезоне и до тада би екипа морала да има шефа стручног штаба.

 

Као кандидати за насљедника Милојевића помињу се тренер Чукаричког Александар Веселиновић, као и Иван Вукомановић, који је водио Апоел са Кипра и Слован из Братиславе, затим тренер Вождовца Раде Коковић. Такође као кандидат помиње се и некадашњи фудбалер црвено-бијелих Дејан Станковић, који има тренерску лиценцу, али до сада није водио ниједан тим самостално. Иако је ријеч о легенди клуба у играчком смислу, питање је колико би било паметно да сада преузме први тим. Потребно му је неопходно искуство како се не би десило да буде потрошен прије времена. У клубу величине Црвене звезде времена нема да се чекају резултати, а питање је како би се легендарни капитен репрезентације Србије снашао у новој улози.

Ипак највећу предност има Веселиновић, кога многи упоређују са Милојевићем јер је изузетно аналитичан. Он је брзо задобио повјерење власника Чукаричког Драган Обрадовића, па је тако недавно потписао четворогодишњи уговор са клубом, као и остали чланови његовог стручног штаба.

Што се Милојевића тиче спекулише се да он већ има понуде клубова из Грче и Саудијске Арабије.

(Спортклуб)

Коментари / 0

Оставите коментар