Злата Петровић открила зашто је у кревету фатална!

Певачица Злата Петровић је, сумирајући утиске из године која одлази, отворено поручила Деда Мразу да јој доведе неког опаког бају.

Забава 18.12.2019 | 13:43
Злата Петровић открила зашто је у кревету фатална!

Како певачица каже, треба јој неко да је добро продрма и пробуди сјај у њеним очима, којима је завела небројено колега са естраде, који је и после окончаних веза свеже памте.

- Ништа не кријем и немам тренутно никога поред себе, а од 2020. године очекујем да ми донесе неког доброг фрајера да ме протресе, заголица. Поднела сам тешко климакс, који нисам доживела рано, него тек сада. Мења се организам, све се мења. Имала сам духовни немир, титрање у телу, нерасположење и све што причају стручњаци о проблемима климакса осетила сам на својој кожи. На срећу сам сама себи најбољи психолог и у принципу мени нико не смета. Лепо сам платила своју слободу, тако да ми је она најдрагоценија, поред деце, породице и пријатеља. Највише волим секс без обавеза.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2019-12-18/12182019123721.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="1589" />

<стронг>Фали ли вам као нежној жени понекад онај топли мушки загрљај?

- Топао загрљај налазим код пријатељице, деце, то ми не треба од мушкарца. Од мушкарца тражим да ме продрма и протресе емотивно, да донесе олују, а не мир. Мир долази после.

<стронг>Фатална црнка која је ватрена у кревету је титула која вас прати. Ко је у вама будио најбољу енергију?

- Свега је ту било, немој да ме питаш, млађих и старијих, слободних и заузетих. Ватра се разбукти и шта ћеш... Колико год тежила да се скрасим и будем уз једног човека, не иде ми јер превише волим слободу, а то што ме описују као фаталну и машину у сексу ме увек насмеје. Живот је један и треба га живети пуним плућима, само друге да не угрожаваш.

<стронг>У зрелим сте годинама, а рекли сте да сте тек сада доживели климакс и то пропраћен депресијом и наглим променама расположења.

- Моја климактерична фаза је дошла у озбиљним годинама, док се углавном жене и у раним четрдесетим са њом сретну, а била је таква да нисам подносила да ме неки мушкарац дотакне. Такво ми је расположење било. Да се појавио <а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/518465/ален-делон" дата-таглинк="Ален Делон">Ален Делон, ја не бих тада могла ништа. Иначе, срце мора да ми заигра и тело затрепери да бих са неким отишла у кревет јер не могу ништа реда ради иако стручњаци препоручују да би баш тада жена требало да буде активна.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2019-12-18/12182019123742.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="676" />

<стронг>Са бившим мужевима <а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/29/хасан-дудиц" дата-таглинк="Хасан Дудић">Хасаном Дудићем и <а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/21525/зоран-пејиц-пеја" дата-таглинк="Зоран Пејић Пеја">Зораном Пејићем Пејом сте остали пријатељ, а Хасан ми је једном приликом рекао да сте ви најбоља бивша жена на свету?

- Са својим бившим мужевима сам увек била добра, и више од тога, јер нисам желела да моја деца доживљавају било шта ружно због родитеља или да недајбоже плачу као што сам ја плакала кад сам сам свог оца упознала са 20 година. Да ти кажем, живот је превише кратак и толико је глупо бити са неким у свађи, а поготову са неким кога си волео. Са неким ко ми не прија и не одговара ја се не свађам, него га само заобиђем у широком луку. А то што сам обојици мужева најбоља бивша жена је ваљда и због тога што се дајем 100 одсто у свему. И кад љубим, кад волим и кад спавам са неким.

Извор:Курир/Старс Фото:Курир/принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар