Рајовић због новог спота тотално промијенио имиџ!

Када је пре месец дана најавио изненађење за верне фанове и све људе који га воле и посећују његове наступе и концерте, мало ко је очекивао ово што је представио. Наиме,Бобан Рајовић снимио је спот за песму “Флаша” у потпуно другачијем издању од оног на који су људи навикли када је он у питању.

Забава 17.12.2019 | 18:48
Рајовић због новог спота тотално промијенио имиџ!

Популарни певач потпуно је променио имиџ за потребе снимања "Флаше", по идеји Младена Миливојевића Барона који га је тако видео.

- Добри моји људи, “Флаша” је ту! Велика жеља ми је била да ову песму донесем у потпуно другачијем руху и сасвим сам сигуран да ће вам се допасти и да ћете уживати. Увек сам се трудио, а тако ће и остати, да својој публици донесем и пренесем позитивну енергију, а ова песма је управо то. Желим вам да се у месецима пред вама што више веселите и да ниједно славље не прође без "Флаше". (смех) Волим вас, ваш Бобан Рајовић - поручио је певач на друштвеним мрежама.

Убрзо су стигли и прве сјајне вести - песма се у рекордном року пробила у трендинг у региону - у Хрватској, Црној Гори, БиХ...

"Бобане, краљу мој, никад нас не разочараш! Само гази, нема пази!", "Свака вам част, песма је предобра", "Бобан зна да изабере најбоље песме и ова це бити велики хит", "Свака част од срца највећој легенди, песма и спот су одлични", "То, царчино!", "Свака част царе , песма убија! Код тебе се осети позитивна енергија, јако. И теби желимо исто, само здравље, срећа, весеље и журка до краја", "Код тебе нема лоше песме", "Силовање дугмета - понови", неки су од стотина коментара.

Уживајте у новој песми  "Флаша":

Извор: Ало.рс  Фото: yоутубе/принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар