Чудна јелка на аеродрому у Виљнусу! (видео)

Пре пар дана на Аеродром у Виљнусу је постављена необична и чудна јелка (од забрањених ствари) поводом новогодишњиих и божићних празника Јелку је поставило и окитило аеродреомско обезбеђење.

Занимљивости 17.12.2019 | 16:45
Чудна јелка на аеродрому у Виљнусу! (видео)

Сама јелка је састављена од заплењених предмета из пртљага путника. Тако да је јелка окићена ножевима, кутијама за метке, маказама итд...

Ножеви, кутије за метке, чепови и други предмети које није могуће унети у авион конфисковани су током година, а онда је менаџмент литванског аеродрома одлучио да њима окити јелку.

Постављен је и пратећи натпис. "Можемо вам гарантовати да нисте видели ништа слично. Ово дрвце има све, од ножева, маказа, упаљача и свих врста друге опасне робе“.

Надлежни поручују да ова јелка служи као пријатељски подсетник о важности безбедносних мера у авио-саобраћају, односно, да има едукативну сврху.

"Ако не желите да се ваше личне ствари, које су уз то и забрањене, нађу следеће године на божићном дрвцету, радије проверите шта је дозвољено носити у пртљагу пре него спакујете ствари за наредно путовање. Сигуран пут!", стоји у поруци поред необичне јелке на литванском аеродрому.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар