Звезде гранда некад и сад: Ко је уградио зубе, ко силиконе

Већина певача који су стекли афирмацију у најпознатијем музичком такмичењу пре него што су стали пред камере изгледали су сасвим обично, ни налик ономе како данас изгледају.

Забава 17.12.2019 | 15:54
Звезде гранда некад и сад: Ко је уградио зубе, ко силиконе

Једно од најдуготрајнијих музичких такмичења „Звезде Гранда“ од првог дана емитовања приковало је публику за мале екране, и готово свако је имао свог фаворита!

Тако је и данас, с тим што су сада интересантнији чланови жирија. Ми вам представљамо неке од најуспешнијих „производа“ овог такмичења и то како су изгледали кад су се појавили на аудицији. Док су неки данас готово непрепознатљиви у односу на прво појављивање у јавности, други се нису променили готово нимало.

Дарко Лазић Троструко мршавији

Победник „Звезда Гранда“ за 2009. годину доживео је највећу трансформацију од свог првог појављивања. Дарко, који је тада имао само 15 година, био је знатно мршавији. И гардероба коју је тада носио била је доста скромнија и једноставнија, с обзиром на то да данас фура брендиране крпице.

Ана Севић Сасвим обична девојка

Бивша жена Дарка Лазића за „Звезде Гранда“ пријавила се 2010. а осим боје косе, која је остала слична као и данас, готово све је променила. Ана је на аудицији изгледала као свака просечна девојка. Признала је да је операисала груди и уста, а порадила је и на стајлингу.

Катарина Живковић Од плавуше до силиконске црнке

Каћа је са само 14 година одлучила да стане пред Сашу Поповића и покаже зашто баш она треба да буде звезда „Гранда“. Дуга плава коса, старински џемпер, танка уста биле су одлике Катарининог изгледа. Данас има доста лепшу и негованију косу, истетовиране обрве, силиконе у грудима, али и много бољи стил.

Милица Тодоровић Од девојчурка до атрактивне девојке

Те 2013. године Милица је била симпатична тринаестогодишња девојчица која није ни слутила да јој предстоји велики успех. Она је тада изгледала доста озбиљно и уплашено, али и непрепознатљиво, што је и логично јер је тада била дете. Осим фризуре и боје косе коју је променила, Тодоровићева је у међувремену варирала у килажи, па је прошле године имала проблем с вишком килограма, које је у међувремену успела да изгуби.

Тања Савић Од дечачке фризуре до зреле жене

Са 18 година девојчица кратке црне косе изашла је пред Поповића и самоуверено рекла: „Школу сам одавно завршила, певам већ неко време и могла бих да се посветим професионално томе“. Тако је и било. Савићева је врло брзо стигла у сам естрадни врх, где се ипак није дуго задржала након удаје и рођења деце. У међувремену је доста променила лични опис. Уградила је силиконе у усне и груди, а боју и дужину косе често је мењала.

Извор:Курир.рс Фото: Курир/принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар