Здравко Чолић доказао да је највећа звезда

У петак и суботу београдска Арена је "експлодирала" од позитивне енергије и моћног гласа легендарног Здравка Чолића. Препуна хала обожавалаца и поштовалаца била је уз највећу звезду Балкана на сваком од четири одржана концерата, после којих је и званично оборио рекорд и постао певач са највише распродатих Арена.

 

Забава 16.12.2019 | 20:49
Здравко Чолић доказао да је највећа звезда
Али ту није стао. Своју верну публику на истом месту чека на још два распродата наступа 27. и 28. децембра, на којима ће са истим жаром запевати.

Фанови су почели да долазе већ од 18 часова како би заузели најбоља места и уживали у непролазним хитовима свог омиљеног певача, вечитог дечака, који у седмој деценији пева једнако полетно, снажно и заносно као и на почетку каријере. 

Дошли су са свих страна како региона тако и света. Стотине километара нису спречиле Здравкове фанове да и по хладном времену похрле у Београд. Угрејао их је Чола својим гласом и испунио срца хитовима које су певали заједно са њим.

Када Здравко Чолић изађе на сцену цела дворана се испуни посебном енергијом, публика хорски пева сваку реч, без грешке, а сви се између себе осећају као породица. Загрлили би оног поред себе чак иако га први пут виде, јер Чола својом харизмом и топлим гласом прави чаролију која омађија и најтврђа срца.

Љубав из његових песама шири се двораном, атмосфера је подигнута до усијања и сви желе да се ноћ никада не заврши. Обе вечери почео је ватрено са „Продужи даље“, наставио у брзом ритму са „Мјеркам те мјеркам“, „Чија је оно звијезда“, а већ на „Ти живиш у облацима мала“ све је прштало од енергије у Арени.

Толико узбуђења, толико радости, али и топлине и присноси, Здравков контакт са публиком био је опипљив, а највећа београдска хала њихала се у истом ритму. Две прелепе баладе “Лоше вино” И “Свадбарским скокаком” отпевао је уз пратњу музичара, феноменалних продуцената и његових верних дугогодишњих сарадника и пријатеља, Војислава Аралицу и Никшу Братоша. А и овога путу распршили су ватру у Арени и бубњари Драгољуба Ђуричића.

И тако су се низали хитови три и по сата. Вечери је завршио песмом „Кућа пуна народа“ . Иако нова, ова балада увукла се под кожу свима, а речи „Песмама да загрлим вас“ оствариле су се како Здравку тако и хиљадама људи који су били са њим четири вечери заредом.

(Блиц) 
 

Коментари / 0

Оставите коментар