Комшије о кућној помоћници која је покрала Горицу Поповић!

Марија Б. (43) из Ковачице код Панчева је заједно са својим дечком опљачкала кућу глумице Горице Поповић и њеног супруга, саксофонисте Ненада Петровића.

Забава 16.12.2019 | 19:00
Комшије о кућној помоћници која је покрала Горицу Поповић!
Марија је дуже време код Горице радила као кућна помоћница, а из њеног дома однела је све драгоцености, чак и награде. Против осумњичених су поднете кривичне пријаве, после чега су пуштени да се бране са слободе.

Марија Б. позната је мештанима Ковачице по наводној секс афери, а кажу да је њен љубавник наводно објавио на интернету фотографије на којима је била гола. Она  и њен дечко су негирали кривицу након привођења, а за прстен тврде да је "случајно доспо код њих".

Маријин познаник из Ковачице каже како је проблематична и да се чудно понаша, те да то сви знају.

- Није баш сва своја и то знају сви који је познају. Своје пајтосе је мењала као чарапе. Њена мајка је радила код Горице као спремачица, али се несрећна жена шлогирала и њој препустила свој посао. Марија има више деце из више бракова, а недавно се спанђала с тим Семином. Радила је као кућна помоћница и на другим местима, на којима су мистериозно нестајале паре, али је нико није пријављивао, па се сада проверава да ли је можда умешана и у то - наводи Маријин познаник из Ковачице и додаје да је памте по секс скандалу.



- Пре неколико година неки њен љубавник је на интернету и Јутјубу објавио фотографије на којима је била гола. То је донедавно могло да се види на интернету. Не знам да ли је то урадио из освете после раскида... Људи су били шокирани. Ово је мало и мирно место и тако нешто се није дешавало. Друге жене које раде као помоћнице бесне су на њу, тврдећи да им каља професију - наводи мештанин.

Полиција проверава да ли је поткрадала и друге људе код којих је радила.

- Имућни људи код којих је Марија радила кажу да им је нестајао новац, али да нису желели да дижу прашину - навео је извор из истраге.

Извор: Телеграф.рс Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар