Злата испрозивала Кију и Луну!

Популарна певачица Злата Петровић недавно је добила награду за допринос домаћој музичкој сцени, а као истакнути уметник имала је коментар на новопечене певачице попут Кристине Кије Коцкар и Луне Ђогани.

Забава 16.12.2019 | 17:00
Злата испрозивала Кију и Луну!
Злата је истакла како у својој, преко 40 година дугој каријери никада није имала сукобе са колегама.

- Уколико ми неко пронађе бар једног колегу или колегиницу са којима сам се ја замерила, слободно реците да сам грешна. Увек сам поштовала туђи живот и рад. Гордост је проблем у овом послу, а за свакога има места под овим сунцем, на нашем естрадном небу - признаје Злата, док на питање шта мисли о Кристини Коцкар и Луни Ђогани и њиховим певачким каријерама каже:

- Видимо да свако има право да ради шта хоће данас. Генерације се смењују, немам проблем са тим, долазе нови, али... Увек остоји то "али"! Шта би било кад бих ја отишла и рекла: "Желим да будем хирург, лекар?!" Наравно, то ми нико не би дозволио. Кувари се баве кувањем, лекари лечењем, а певање је постало свачија професија. Ако су оне певачице, ево, ја сам хирург - рекла је Злата Петровић.



- Време показује колико ко траје. Оно све искристалише. Ријалити-звезде уколико не понуде нешто квалитетно, биће брзо заборављене. Забога, нико данас не може да парира једном Здравку Чолићу или покојном Шабану. Шаулић остаје да живи својим ликом и делом. Е, такви људи и њихова музика су квалитет - завршава Злата.

Извор:Ало.рс/СТ  Фото:Ало

Коментари / 0

Оставите коментар