Тражи водитеља друштвених мрежа плата 60.000 евра

Британска краљевска породица у суботу је објавила конкурс за водитеља друштвених медија који ће промицати "углед и утјецај" краљице Елизабете ИИ и других чланова краљевске породице у свијету.

Занимљивости 14.12.2019 | 20:37
Тражи водитеља друштвених мрежа плата 60.000 евра
Нови "шеф дигиталне службе" водиће малени тим који ће "проналазити нове начине очувања краљицине присутности у јавности и на међународној позорници", рекла је Буцкингхамска палача.

"Због тога је рад за краљевску породицу изниман", поручује будућим запосленицима нудећи годишњу плату од 54.000 до 60.000 евра.

"Улога Краљевских комуникација је упознати свјетску јавност с улогом и с радом краљевске породице", истакнула је палача у објави натјечаја.

"Било да пишете о државној посјети, о свечаној додјели награде или о дјелатностима краљевске куће, морате се бринути да наши дигитални медији непрестано потичу занимање и допиру до широке публике".

Критика краљевске породице на друштвеним мрежама и медијима појачала се посљедњих мјесеци након низа написа о пријатељству краљициног сина, принца Андреwа и покојног америчког финансијера Јеффреyја Епстеина проглашеног кривим за силовање.

Принц Харрy, краљицин унук, жали се од 2016. на прогон и узнемиравање супруге Мегхан, војвоткиње од Суссеxа, у британским новинама и на друштвеним мрежама.

Буцкингхамска палача је у марту објавила смјернице за своје друштвене медије и упозорила све који објављују расистичке, сексистичке и непримјерене коментаре упозорила да ће бити блокирани а њихове поруке бити уклоњене.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ре

15.12.2019 19:53

Ајде бабац усвоји ме

ОДГОВОРИТЕ