Милан Гуровић 'робија' у стану своје мајке

Бивши кошаркаш Милан Гуровић који је осуђен на десет мјесеци кућног затвора због насиља у породици своју казну ће издржавати без наногице и то у дому своје мајке у Новом Саду.

Србија 14.12.2019 | 17:07
Милан Гуровић 'робија' у стану своје мајке
Гуровић је јуче склопио споразум са Тужилаштвом, признао кривицу и осуђен је на казну коју ће издржавати без електронског надзора. Договорену казну одмах је потврдио и надлежни суд, а Гуровићу је истовремено изречена и мјера забране приласка жени и кћерки у трајању од пола године, преноси Блиц.

Бивши кошаркаш је, послије два дана притвора, на саслушање у тужилаштво доведен је у раним јутарњим сатима, одакле је изашао око 12 сати.

Милан Гуровић није желео да коментарише пресуду, ни инцидент. Истрчао је из зграде са навученом капуљачом преко главе, ушао у црни џип и отишао право у Нови Сад гдје му живи мајка и гдје ће највјероватније издржавати казну.

Гуровић је иначе ухапшен по налогу Трећег основног тужилаштва због сумње да је у уторак увече, у породичном стану који се води на његову супругу Тању, насрнуо на њу и њихову малољетну кћерку.

(Независне)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

вида

15.12.2019 00:53

То му је зена намјестила да је слободна сигурно пјеваљка про дана дуса

ОДГОВОРИТЕ
Name

МГРАД

15.12.2019 11:33

То је кад озенис баксуза па окрене и дјецу против тебе и овако ти смјести види се нањој да је нека профукњаца.

ОДГОВОРИТЕ