Старица спасена из стана који је изгорио

Стан на осмом спрату зграде у сребреничком насељу Панађуриште, у коме је данас избио пожар, изгорио је, а власница стана непокретна старица Милица Симић спасена је, захваљујући брзој реакцији комшија, рекли су Срни очевици.

Република Српска 13.12.2019 | 15:32
Старица спасена из стана који је изгорио
Симићевој, која живи сама, указана је помоћ у локалном Дому здравља и упућена је на збрињавање у Болницу Зворник, речено је Срни у сребреничком Дому здравља.

Брзом интервенцијом сребреничких ватрогасаца пожар који је избио у 14 часова је локализован, а затим и угашен и није захватио остале станове у згради, али је дим испунио стубишта па станари чекају испред зграде да се дим разиђе да могу ући у своје стамбене просторе.

Ватрогасци који су гасили пожар кажу да су неисправни хидранти у овој згради и да су успјели локализовати пожар захваљујући настављању ватрогасних цријева са цистерни којима су дошли да гасе пожар и из којих су црпили воду.

Узрок избијања пожара није познат.

Полиција обезбјеђује пожариште и очекује се долазак вјештака да се се обави увиђај, процијени штета и утврди узрок избијања пожара.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар