Гуровић осуђен на 10 месеци кућног затвора

Бивши кошаркаш Милан Гуровић склопио је споразум са Трећим основним тужилаштвом у ком је признао да је био насилан према супрузи и ћерки на основу ког је осуђен на 10 месеци кућног затвора!
 
 

Кошарка 13.12.2019 | 14:55
Гуровић осуђен на 10 месеци кућног затвора
На основу истог споразума Гуровићу је изречена мера забране приласка у трајању од 6 месеци, а који је суд потврдио.

Бивши кошаркаш је после два дана проведена у пиртвору пуштен на слободу.

Милан Гуровић ухапшен је по налогу Трећег основног тужилаштва због сумње да је у породичном стану на Новом Београду у уторак увече брутално претукао супругу Тању (43) и ћерку Милицу (16).

Инцидент се догодио у породичном стану Гуровића, у Новом Београду. Брачни пар се наводно најпре вербално сукобио, а онда је дошло и до физичког обрачуна, у који се умешала и њихова ћерка.

Гуровић, који је у браку са Тањом више од две деценије и са којом има четворо деце, тврди да је био нападнут и да "супруга хоће да му напакује" инцидент, јер он жели развод већ неколико година, а она на то не пристаје. 

Наводно, како је изјавио, Тања је у бесу насрнула на њега, пљунула га и гурнула. Након тога, он ју је ухватио за вилицу и одгурнуо од себе. По њему, то је било све. Тврди да супрузи није нанео ниједан ударац, нити огреботину и да су евентуалне промене на њеном лицу - последица недавне интервенције ботоксом.

Тања Гуровић је на саслушању у полицији рекла да ју је супруг ударао песницама по глави, да је пала на земљу, а да је Милан и након тога наставио да је бије. Тада је, уплашена за мајку, реаговала њихова ћерка Милица, што је додатно изнервирало кошаркаша, па је дете, како тврди Тања Гуровић, "извукло дебљи крај" задобивши од ударца повреду носа.

(Курир спорт)

Коментари / 0

Оставите коментар