Додик са Обреном на "часици разговора" код муфтије

Елхамдулилах, хвала драгом Богу и шућур Алаху да је након тешких ријечи и непримјерених увреда, година ширења исламофобије, мржње и међунационалних тензија, дошло до историјског помирења између повозитог Додика, Исламске заједнице и босанских муфтија.

Република Српска 12.12.2019 | 16:06
Додик са Обреном на "часици разговора" код муфтије
Ко други да „помири“ Додика са Муслиманима и хоџама, које је донедавно примитивно вријеђао тврдећи да хоџе арлаучу и сметају му, да има превише џамија и мунарета, због чега не воли балкански Техеран, како је називао Сарајево, до добојски Омер-бег, како је Кербер режима Синиша М. у Дневној дози Добоја ословљавао Обрена Петровића.



Додик је данас, шућур драгом Богу и Алаху, посјетио Исламски центар у Добоју и разговарао са бањалучким и добојским муфтијом, те донирао 100 000 марака за градњу Исламског центра, али се не зна из које ставке буџета Републике Српске се пребацују ова средства ИЗ БиХ. Додик се, елхамдилулах, хвала драгом Богу и шућур Алаху, толико ослободио ранијих страхова од муслимана и ислама, да му није сметала чак ни ахмедија, фес нити зелена застава са полумјесецом Исламске заједнице БиХ.

Медији нису објавили да ли је члан Предсједништва БиХ изучио Куран и клањао намаз, ал нема сумње да ћемо и то ускоро видјети ако буде требало и то Бакир тражио од донедавно велике горопадне србенде и патриоте који се бусао у прса и плашио народ неоосманизмом, а онда напрасно промијенио плочу и за мање од годину дана у Техерану, пардон Сарајеву, претворио се у малог и послушног Мусу, који је спреман да уради све само да га Бакир и СДА приме у власт и Савјет министара БиХ.

Било би добро ако су му муфтије дале за успомену полумјесец са звјездом, да га стави уз патријархов орден Светог Саве и папин прстен, како би се бар некад присјетио и можда мало постидио својих тешких изговорених ријечи, увреда и недјела.



Иншалах, ако Бог да, како је кренуло од тепиха за Ферхадију, преко споменика Мехмед паши Соколовићу до градње Исламског центра у Добоју, преобличени и повозити Додик са Баш-чаршије би до краја мандата могао да, попут Мехмед паше Соколовића, од силног богатства одвоји мали вакуф и уз цркву у Бакинцима, чији је био ктитор народним новцима, сагради себи и једну малу џамију, и као прави џематлија искупи се за гријехе и увреде које је годинама ширио на рачун Муслимана и ислама.



Вук длаку мијења ал ћуд никад. Чуди ме како честите муфтије лако и брзо заборављају и прелазе преко тешких ријечи и увреда, али изгледа да се данас све може купити новцем и буџетским донацијама. Питам се само стиде ли се муфтије бар мало својих џематлија, повратника и вјерника, који су доживјели пуно непријатности протеклих година због тензија које је изазвао њихов нови пријатељ, добротвор и донатор!?



Никада никога нисам вријеђао на вјерској и национални основи, а повремено кориштење прикладних арапских ријечи, ајета и турцизама у Народној скупптини има само за циљ да подсјети заборавне, оголи малог Мусу и лажног србенду, покаже народу на шта је све био спреман како би тензијама, лажима и увредама добио гласове и нови мандат, а како се промијенио након избора и постао мањи од маковог зрна, додворава онима које је до јуче јавно пљувао и вријеђао!



Овај текст посвећујем свима онима, посебно мојим Требињцима, који су ме годинама вријеђали, добацивали и пресретали на улици, питали јесам ли се у Сарајеву осунетио, називали потурицом, издајником и бакировцем, водили прљаву кампању и написали на хиљаде коментара јер сам 4 године максимално часно и поштено, не вријеђајући и угрожавајући никог, радио као савјетник Младена Босића у Представничком дому у Сарајеву.

Не пада снијег да прекрије бријег већ да свака звијер покаже свој траг, а нек сваком своје дјело служи на част!

хттпс://небојсавукановиц.инфо/

Коментари / 23

Оставите коментар
Name

Били

12.12.2019 15:12

Додик је највеци муфтија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нек Јавност Не Паници

12.12.2019 22:13

Има народ "вођу свога једнога, а ова шала мала у песму је стала, кад се Бакир нашалио мало а рекао милом Мили: оди Мило у ђамију мало ако ти је до моје кахфе са Зокијем стало. Неће Мило ни да чује а Зокија псује: шта ћу Обро све је чисто и ко некад исто, само ноне моје миле, чују ми се више него прије... Ићи ћемо у Добој полако, неће бити изути се лако...

Name

Бамја Лука

12.12.2019 15:20

Па видисе да ни један нема образа...и ова двојица сто дају и ови сто примају ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјера

12.12.2019 15:29

Хвала Вукане на овако искреном, истинитом коментару. Увијек си транспарентно износио своја сазнања и мишљења, искључиво поткријепљена чињеницама, борећи се за зрно правде, законитости и слободе живљења, у оваквом друштву, у коме је све дошло до дна. Живио и успио у својим напорима за бољитак живота и опстанка, да коначно сване у овом дугогодишњем мраку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

масала

12.12.2019 15:29

Миле је изуо ципеле,муфтија види да ти није замјенио обућу,лопов је то,није без разлога дошао !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доми

12.12.2019 15:30

Који је то муфљуз од цовјека!Бас ми се гади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еј мој глупи народе!

12.12.2019 15:35

Који је ово смрад!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.12.2019 17:14

Невиђени.

Name

Добој

12.12.2019 15:37

Сто се продадосте и заставе одрекосте као некад, оде вјера за вечеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

12.12.2019 15:40

На руцку код двојице муфтија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха Ха

12.12.2019 15:45

За ово задње, цаст је овде давно умрла, нецаст никада није била јефтинија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

добојлија

12.12.2019 15:59

Браво Вукане! Свака ријец ти је злата вриједна! А хвала и БН која текстове и коментаре преноси инаце би народ у овој "дразави" био у апсолутном мраку. Овако..цује се бар несто

ОДГОВОРИТЕ
Name

555

12.12.2019 16:00

Браво Вукане,свака ти је на мјесту,иду избори па му требају гласови и бошњака а већ има од хрвата који су сви у СНСД-у,одавно,мислим на Б.Луку посебно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

12.12.2019 16:05

Он и обрен двије потурице јесу и они клањали

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

12.12.2019 16:15

Гдје је БХ застава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Титаник

12.12.2019 16:15

Па за време рата Додик је слао 2 шлепера ронхила муслиманима а Шлепер Србима пошто нас је дупло мање.Незамјери му Бакир кад вријеђа, то Додик мунта гласаче као и Бакир своје.Све је то бизнис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија ал прави

12.12.2019 16:21

Јел се изуво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сјенина

12.12.2019 16:55

Даде вјеру за вечеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

12.12.2019 16:56

Браво Вукане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арса

12.12.2019 21:00

Нема овде ништа спорно, Додик нема ни вере ни нације, то је стари комуњара...а ни то није, него овејани криминалац и лажов !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Арса

12.12.2019 21:52

управ тако!

Name

Добојлија

13.12.2019 00:19

Свака цаст господине Вукановицу. Бурле је увриједио ислам и муслимане са поганлуком "арлаукање". Ја као муслиман, вјерник, а поготово да сам ходза, не бих присао близу Додику док се ИСКРЕНО НЕ ИЗВИНЕ за велику увреду коју је изрекао муслиманима. Ми искрени вјерници никада нисмо издали, а примјер је и моја зива глава коју ке спасио прво Бог па онда један поп из старе цркве у Старом граду у Добоју тј цркви Петра и Павла, гдје смо сви у теска по вјеру комунистицка времена помагали једни друге. Моја мајка муслиманка је фарбала васкрсња јаја и припремала славске колаце, јер су биле цесте рације, поготово 70.их година прослог вијека, једноставно, било је дозвољено али УДБА је пратила и казњавала свако веце испољавање вјере.... Лијеп позз из Њемацке... ПС. волио бих да се тај новац 100к КМ расподијели сиротој дјеци града Добоја без обзира на вјеску или националну припадност

ОДГОВОРИТЕ
Name

муфтија додо

13.12.2019 01:50

Елхамдулилах конацно!

ОДГОВОРИТЕ