Сад ћемо да видимо ко је прави а ко фолирант

Делије се огласиле саопштењем у ком позивају навијаче црвено-белих да искажу верност сада када је играчима подршка најбитнија.
 
 

Фудбал 12.12.2019 | 13:27
Сад ћемо да видимо ко је прави а ко фолирант
Навијачи Црвене звезде свакако су утучени после утакмице против Олимпијакоса, где су црвено-бели после несхватљиве глупости Жандера остали без пролећа у Европи.

Ипак, полусезона за Звезду још није завршена, а већ у недељу од 15 часова  ће одиграти заостали меч Суперлиге против добре екипе Чукаричког.

Тим поводом Делије су се званично огласиле поруком коју су послали свима којима Звезда нешто значи у животу.

"Менталитет! Нека вам ова реч буде у глави наредних дана! Без обзира на резултат у Пиреју, Звездаши славе јесењу титулу овог викенда! Ништа на овом свету не може да нам поквари! Не размишљајте о Пиреју, треба да покажемо да смо прави навијачи са правим размишљањем! Зато се спремајте за недељу, ово је до нас, до нашег договора. Колико год је то у нашој моћи, позивамо све људе којима Звезда нешто значи у животу да дођу против Чукаричког да покажемо ко је увек уз име нашег клуба, ко је прави, ко није фолирант, да славимо јесењу титулу јер без ње нема на крају титуле, а без те титуле нема опет Европе " - наводи се у поруци Делија која је доставјена редакцијама.

(Курир спорт)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

поштено

13.12.2019 08:22

А судије су већ позване

ОДГОВОРИТЕ