Индира Радић открила зашто се повукла са естраде!

Индира Радић се, како каже, повукла са естраде онда када је схватила да не жели да буде "део естрадног муља". Своју одлуку сматра исправном, јер јој баланс који је постигла неизмерно прија.

Забава 12.12.2019 | 15:00
Индира Радић открила зашто се повукла са естраде!
"Када бих почела да причам о естради и томе због чега сам се повукла из тих кругова, сигурно бих причала до сутра. Када човек препозна ситуацију око себе и када увиди да не припада ономе што му се намеће, мора да направи прави потез и оде. Ако не оде и не спаси се, остаје му да плива у муљу и бори се да не потоне", рекла је она па додала:



"Уморила сам се од естраде и то је главни разлог зашто сам се повукла. Човек дође у одређене године када је најбитнији сам себи. Тада живи у свом свету, који чува од свега и свих. Другачије не би могло да ми буде добро и другачије не бих била срећна. Иако о свим колегама мислим само најбоље, то не значи да су сви добри за мене. Зато негујем породицу и праве пријатеље, гледам у своје двориште, не у туђе и трудим се да будем исправна", искрена је била певачица, која је потпуно посвећена свом унуку:

"Поносна сам што сам између свог приватног живота и посла успела да направим баланс какав је у данашње време тешко направити. Хвала богу да сам све ове године остала своја и да ме ништа није омело на путу какав сам себи замислила. Моја највећа задовољства су мој унук, син и снајка. Направила сам тако да не допуштам никоме да узима моју енергију. Уживам у томе што сам бака, и то витална бака, и што мој унук има предивне родитеље на које сам поносна", закључила је она.



Извор:Курир.рс/Ало Фото:Драгана Удовичић

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ТИЦО

12.12.2019 14:22

СТА РЕЦИ ДРУГО НЕГО.КРАЉИЦААА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбо

12.12.2019 14:59

Једном рјецју ЗЕНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА ДА

15.12.2019 11:35

Зена са ставом и карактером !

Name

Брзи

20.01.2020 07:51

Рекао сам да це бити посљедица од оних емигранта у Бихацу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деда

02.02.2020 14:33

Супер бака. Свака цаст одувјек ми се допадало како пјева а и изгледа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деда

02.02.2020 14:47

Па свадба и јест да се пије и весели. То није никакав блам. Блам би био да јој је повратио у деколте

ОДГОВОРИТЕ