1000 поклона – 1000 добрих дјела!

Wорлд Висион БиХ и Бинго подијелиће 1000 пакетића дјеци која другачије не би могла примити поклон!

Босна и Херцеговина 12.12.2019 | 12:18
1000 поклона – 1000 добрих дјела!
У сусрет празницима, овог децембра, невладина организација Wорлд Висион БиХ и компанија Бинго поклањају 1000 пакетића најрањивијој дјеци у БиХ.  Као и претходне године, купци могу учествовати у овој кампањи, јер куповином пакетића у Бингу директно донирају за најрањивију дјецу. Кампања „1000 поклона-1000 добрих дјела“ траје од 12. до 24. децембра 2019. године.

Подјели пакетића Wорлд Висион у БиХ доноси додатну димензију, наиме, 1000 дјеце у дванаест заједница присуствоват ће интерактивном игроказу на тему суосјећања и истинског значаја даривања, током којег ће донијети по једну добру новогодишњу одлуку, написати је на картицу и са Дједом Мразом размијенити картицу са одлуком, за поклон. Свако дијете које прими поклон донијеће властиту одлуку да учини једно добро дјело или малу услугу за особу коју највише воли или коме сматра да је потребно.

Циљ подјеле пакетића је најрањивијој дјеци у БиХ поклонити један посебан дан и учинити да њихови празници буду једнако радосни као и празници њихових имућнијих вршњака, те им пружити прилику да и они, својом малом гестом, усреће некога кога воле.

„25 година, Wорлд Висион у БиХ ради са рањивом дјецом и њиховим породицама, због чега смо свјесни да су човјекољубље и даривање извор радости и задовољства. Дјеца која живе у тешким условима ријетко примају поклоне, и још рјеђе поклањају, те смо одлучили пружити им прилику да, малом гестом, помогну некоме у својој околини и на тај начин покажу да постоји много врста даривања“, рекла је Лариса Клепац, директорица програма организације Wорлд Висион у БиХ.

„Прошле године смо са Wорлд Висионом открили нови простор за наш хуманитарни рад. Кроз празничну кампању смо и ове године одлучили донирати пакетиће најрањивијој дјеци, али и овога пута заједно са нашим купцима. Куповином било којег пакетића са ликом наших затитних ликова Бингоса, купци учествују у кампањи. Сретни смо што ћемо кроз ову хуманитарну турнеју измамити осмијехе дјечици која су слабијег социјалног статуса и поклонити пакетић који свако дијете жељно ишчекује“, рекла је Татјана Пауноски, ПР компаније Бинго.

1000 дјеце учинит ће хиљаду једноставних добрих дјела за људе у својој околини, као што је помоћ пријатељу око задаће, помоћ укућанима око кућанских послова или неку другу врсту мале, али потребне услуге.

Донесите и ви најједноставнију новогодишњу одлуку – куповином пакетића у Бингу доприносите да рањива дјеца широм БиХ проведу сретније празнике!

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар