Црно-бијели изгубили од Локомотиве

Кошаркаши Партизана поражени су од Локомотиве Кубан резултатом 83:76 у утакмици 9. кола Еврокупа

Кошарка 11.12.2019 | 20:07
Црно-бијели изгубили од Локомотиве
Боље је Локомотива ушла у утакмицу и након десетминута је имала предност од од осам поена (27:19). Партизан се враћао у меч и до почетка последње дионице смањио је на само поен заостатка 67:66.

Међутим, последња дионица није кренула дибро за партизан. Серија 7:2 коју је Локомотива направила није сама по себи била страшна, али ако се узме у обзир да се ради о петоминтном периоду, тај податак да је Партизан дао само два поена за половину последње четвртине – забринуо је Тринкијерија. Зато је и затражио тајмаут након што су његови изабраници за поменуто време шутирали 1/4 (три промашаја Рединга, погодак Волдена), али имали и три изгубљене лопте и један прекршај у нападу.

Својом петом тројком, и то из шестог покушаја, Бирчевић је прекинуо агонију гостију а онда се и Рединг “двојком” прикључио томе, па је Партизан пришао на 76:73, уз четири и по минута до краја. Ипак Црно бијели нису успјели да дођу до преокрета и нове гостујуће побједе. 

Најефикаснији у тиму Партизана били су Гордић и Волден са по 12 поена.

За Партизан је ово био трећи пораз у лиги, а црно-бијели су изгубили прву позицију с обзиром да сада Венеција има побједу више. Овим тријумфом Локомотива Кубан дошла је до треће позиције.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар