Брена и Боба продали Гранд па се селе из Србије!

Музичка звезда Лепа Брена и некадашњи тенисер Боба Живојиновић поверили се блиском окружењу да им је намера да живот наставе у Мајамију, где деценијама поседују велелепно здање.

Забава 11.12.2019 | 20:00
Брена и Боба продали Гранд па се селе из Србије!
Наиме, бивши челници најпознатије музичке империје донели су одлуку да се одселе у Мајами.

Последњих дана спекулисало се доста и о томе да су велика балканска музичка звезда и некадашњи тенисер ставили своју карингтонку на Бежанијској коси на продају. Наводно, разлог је тај што им се синови полако осамостаљују и њима више није потребан толико велики дом. Филип и Стефан су се већ скућили. Наиме, Филип је још пре годину и по дана, кад је стао на луди камен, започео нови живот са супругом Александром Пријовић, а пре него што су добили сина Александра, уселили су се у своју кућу такође на Бежанијској коси. С друге стране, Стефан се пре неколико месеци уселио у свој стан у ширем центру престонице, тако да је познатим супружницима кућа постала превелика за њихове потребе и потребе најмлађег Виктора.



 - Брена и Боба желе да остатак живота проведу уживајући, будући да су годинама вредно и напорно радили без озбиљног одмора. Брена ће наставити да пева и одржава контакт с публиком на својим концертима, због чега ће живети на релацији Мајами-Србија, а Боба ће такође помоћу мејла завршавати послове из Америке, а по потреби долазиће у Београд. Овој њиховој одлуци претходили су дугачки разговори, а пошто је реч о крупном кораку, сачекаће идућу годину, кад би требало све коцкице да се поклопе и да крену преко океана. Њихова деца такође су се сложила с тим јер и они сами воле да одлазе на Флориду, где су иначе завршавали школе и факултете - прича наш добро обавештени извор близак породици Живојиновић.

Иначе, Брена и Боба своју велелепну кућу у Мајамију годинама сматрају својим другим домом. Боба је и у младости тамо провео доста времена, а певачица је оба њихова наследника на свет донела управо у Америци. Често су и касније одлазили тамо и неретко проводили празнике и рођендане, а Брена воли Америку због тога што тамо с породицом живи и њена рођена сестра Фикета, за коју је изузетно везана.



-Нисам одустала од селидбе на Флориду. Надам се да ће се то ускоро десити, једно што ме још држи овде јесте чињеница да су ми деца одрасла па сам схватила да имам више времена да се посветим каријери што и чиним - потврдила  је музичка звезда.

Извор:Ало.рс Фото:Ало

Коментари / 0

Оставите коментар