ШОК: Из задњице извадили флашу од пола литра

Доктори КБЦ "Звездара" у Београду обавили су прошле недеље несвакидашњи хрирушки захват када су пензионеру З. Р. (73) из Руме извадили флашу пуну воде из ануса.

Србија 11.12.2019 | 11:22
ШОК: Из задњице извадили флашу од пола литра
Пацијент је дошао у ову установу 6. децембра око 11 сати са страшним тегобама и јаким боловима у дебелом цреву и стомаку и затражио хитну помоћ дежурних лекара. Како није желео одмах да каже о чему је реч, послат је на прегледе.


Након што је дијагностикован проблем, пацијент је упућен у хрирушку амбуланту. Тада је признао шта је урадио и открио да се није надао да ће се самозадовољавање претворити у ноћну мору. 

Када су проверили његово здравствено стање лекари су га одмах спремили за операциону салу како би се спречиле фаталне последице. После вишечасовне интервеније, флаша од пола литре воде је извађена.

Операција је прошла добро, а човеку није повређен ниједан крвни суд нити унутрашњи органи.

Лекари су остали шокирани када су прегледали пацијента и утврдили да се у задњици налази флаша од пола литра дуга 23 центиметра.

- Пацијент је примљен са затвором, боловима у стомаку и дебелом цреву, а особе с таквим симптомима се углавном одмах шаљу код гастроентеролога, а затим и хирурга. Иако га је било срамота јер је у седамдесетим годинама, због јаких болова признао је да му је флаша заглављена у анусу, а интервенција је трајала неколико сати - наводи извор КБЦ из "Звездара".

Недавно су медији писали о једном сличном случају из београдског Ургентног центра - пацијенту су из ануса извадили црну билијарску куглу, на којој је писао број 8.

(Курир/Информер)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Хаха

11.12.2019 10:47

Па мала ли је, требо је од литру завуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

11.12.2019 11:59

Чуј од литра,хахаха,цркох од смијеха!Стара дртина,педерчина,што није нашо некога да га добро избамбуса

Name

ММ

11.12.2019 12:40

Хахахаха,фласа у дупету у тим годинама.Какав перверзњак.Оцигледно да му је било досадно.

Name

Скептик

11.12.2019 14:51

Лакташенку би извадили чету увлакача...

Name

СЛАВА КОД НАС

12.12.2019 07:39

МОРА ДА ЈЕ БИЛА НАША СРПСКА НЕКА СЛАВА, ПА НИЈЕ ВИШЕ ИШЛО НА УСТА. А ЈЕСМО ДИВЉИ, ДОБРО ЈЕ ДА НАС ЕВРОПА НА МАРС НЕ ПОШАЉЕ.

Name

Милутин

14.12.2019 10:11

Кад је вец гурао требо је ону од Јелен пиве оне широке флаше..

ОДГОВОРИТЕ