Давидовић се јавио из болнице: Добро сам

Миодраг Дака Давидовић, привредник из Никшића који је рањен у оружаном нападу у Београду, опоравља се од повреда и захваљује свима који су се забринули за њега

Србија 11.12.2019 | 10:05
Давидовић се јавио из болнице: Добро сам
Никшићки привредник и велики добротвор СПЦ Миодраг Дака Давидовић, после оружаног напада на њега и епископа будимљанско-никшићког Јоаникија, опоравља се након рањавања.

- Добро сам! Хвала свима на огромној подршци, казао је Давидовић за портал Новости. 

Овај немио догађај, који се одиграо синоћ у Београду, озлоједило је бројне пријатеље Давидовића, и додатно забринуо вернике Српске православне цркве у Црној Гори уочи најављеног усвајања спорног Закона о слободи вероисповести који је за Митрополију црногорско-приморске и њене епархије неприхватљив.

(Новости) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Глас

11.12.2019 13:14

Вијести криминалаца и олоса,молио бих да не преносите!!!Он је толико небитан лик.Да је неко нормалан,не бих онда нико пуцао по њему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

11.12.2019 20:01

Па како знас да је небитан кад не знас ко је цовјек. Ако се казе да је добар Србин и добротвор а из ЦГ је онда је то сасвим довољно. Такви људи су од користи и треба их подрзати да се врати права власт у ЦГ а то је Српска власт и да се растјерају монтенигерси на целу са Милоом !